Yüz Yıllık Mucize 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal Harika’ya Gerçekleri Anlatıyor!

Konağın bahçesinde dolanırken Kemal, bıçaklı saldırı uğruyor. Yüz Yıllık Mucize 7. bölüm 1. fragmanı. Kemal Harika’ya, gerçekleri anlatıyor

Yüz Yıllık Mucize 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal Harika’ya Gerçekleri Anlatıyor!
  • TV-Dizi
  • 28 Nisan 2023 13:01 | Son Güncellenme: 28 Nisan 2023 13:08
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Yüz Yıllık Mucize, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Harika, Süreyya halasından yediği tokattan sonra Kemal’le gitmeyi tercih ediyor. Süreyya, büyük bir pişmanlık yaşıyor. Eve ağlayarak dönüyor ve kendisini odasına kilitliyor. Harika Kemal’e, halasının onaylamadığı bir evliliği kabul etmeyeceğini söylüyor. Kemal, konağı korumak için o konakta hissesinin olduğunu ve orada kalmak istediğini söylüyor. Konağın bahçesinde dolanırken Kemal, bıçaklı saldırıya uğruyor. Yüz Yıllık Mucize 7. bölüm 1. fragmanı. Kemal Harika’ya gerçekleri anlatıyor.

Kemal Harika’ya Gerçekleri Anlatıyor!

Yüz Yıllık Mucize 7. bölüm 1. fragmanında; Süreyya, Harika’nın yazdığı romanı okuyor ve orada 130 yaşında yaşlanmayan bir adamın hikayesini yazdığını görüyor. Harika Kemal’i, konağın bahçesinde yaralı bir şekilde buluyor. Kemal Harika’ya, ona kalbini tekrar açıyor. Ona anlattığı hikayedeki adam gibi yaş almamanın bir lanet mi mucize mi? Buna onun karar vermesini istiyor.

İşte Yüz Yıllık Mucize 7. bölüm 1. fragmanı…

YÜZ YILLIK MUCİZE 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harika, Kemal’le buluşuyor. Kemal Harika’ya evlenme teklif ediyor. O sırada Süreyya geliyor ve Harika’ya o bilekliği gösteriyor. O bilekliği kocası Eşref’in kendisine verdiğini söylüyor. Sonra kolundan tutup Harika’yı götürmek istiyor. Harika, karşı çıkınca Süreyya, ona tokat atıyor.

Bunun üzerine Harika, Kemal’le gidiyor. Harika Kemal’e, babasının halasına hediye ettiği bilekliği neden kendisine hediye ettiğini soruyor. Oda, ona anlatacağını söylüyor. Süreyya Kemal’e, halasının onaylamadığı bir evliliği onunla yapmayacağını söyleyip onu terk ediyor.

Süreyya, eve geldikten sonra sinir krizi geçiriyor. Önüne ne gelirse vurup kırıyor. Cem ise, Kemal’i araştırmaya başlıyor. Kemal, konağı ve içinde yaşayanları korumak için bir çare arıyor. Cem, durumu öğrenip Süreyya’ya Kemal’in hissesini alıp onları bu tehditten korumak istediğini söylüyor, Ancak, bu teklifini kimse kabul etmiyor.

Süreyya tarafından terk edilen Kemal, konağa gidip orada kendisin de payı olduğunu bundan sonra orada yaşayacağını açıklıyor. Süreyya, en sonunda yemekte herkese içini döküyor. Konak halkına, Eşref’in kendisinden başka bir hayatı olduğun bir fotoğrafla öğrendiğini anlatıyor.

Onlara Eşref’i, vatan haini gibi suçlayıp polislere teslim ettiğini anlatmıyor. Kemal, konaktaki müştemilata yerleşiyor. Bahçede dedesinin mezarının başına gidip onunla konuşuyor. Cem, Kemal’in konakta olmasına tahammül edemiyor. Konaktakiler Süreyya’nın anlattıklarına inanıyor. Kemal, konağı korumak için oraya yerleşiyor. Bahçede dolanırken birisi önüne geçiyor. Kemal’i, birisi bıçakla yaralıyor.

Yüz Yıllık Mucize 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kemal’i Yaralayan Kim?

Kaynak: Magazin Haberleri

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ