Yoğurt kürü ile göbeğinizle vedalaşın!

Kadınların ortak derdi karın bölgesindeki yağlanmalardan kurtulmanın yolu sağlıklı beslenme ve egzersizden geçiyor. Ancak yoğurt kürü yağ yakımını hızlandırmak için en ideal yöntemlerden.

Yoğurt kürü ile göbeğinizle vedalaşın!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Karnın etrafında toplanan yağlar hem kolay yakılamayan hem de can sıkıcı görüntülere sebep olan yağlanmalardır. Fazla kilosu olmayan insanlar da göbek bölgelerinde yağlanma yaşayabiliyor. Bu problemin çözümü ise sağlıklı beslenmek ve düzenli egzersiz yapmak. Ancak bununla birlikte yoğurt kürü ile istenmeyen yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

YOĞURT KÜRÜ İLE GÖBEĞİNİZİ ERİTME YÖNTEMLERİ

Yoğurt kas yapımını artırıcı bir etkiye sahiptir. Kemiklerin güçlenmesine de etki eden yoğurt, kas yapımını hızlandırarak daha sağlıklı bir iskelet sistemine sahip olmanızı sağlar. Düzenli olarak yoğurt tüketenlerin daha hızlı yağ yaktığı gözlemlenmiştir. Spor ve düzenli beslenme ile öğünlerde yoğurda yer açmak kilo vermede oldukça etkilidir. Yoğurda limon ekleyerek tükettiğiniz zaman yoğurdun probiyotik etkisi ve limonun alkali özelliği bir araya gelerek kilo vermenize yardımcı olur.

Yoğurt kürü ile göbeğinizle vedalaşın

Bunun için yarım limon, 2 yemek kaşığı light yoğurt ve yarım kaşık zerdeçalı bir kapta karıştırarak gece yatmadan bir saat önce tüketmelisiniz. Bu karışımı tükettikten sonra başka hiçbirşey yenmemeli.

Yoğurt kürü ile göbeğinizle vedalaşın

Yoğurt kürünü en az iki hafta boyunca uygulamalısınız. Bu kürün zayıflatıcı özelliğini artırması için her gün en az yarım saat egzersiz yapmak şart. Egzersiz ile fazla yağ yakımı daha etkili bir şekilde gerçekleşir. Ayrıca bağırsakları daha iyi çalışmaya sevk etmek bu kürü uygularken etkili olacaktır. Örneğin; her sabah aç karnına kuru kayısı tüketmek bağırsak hareketlerini artırıcı fayda sağlar. Günde en az 2 litre su içmek vücutta yakılan yağların dışarı atılmasını kolaylaştırır.

Yoğurt kürü ile göbeğinizle vedalaşın

Yoğurt kürü ile zayıflarken beslenmenize dikkat etmek oldukça önemlidir. Beyaz un, şeker ve hamur işi ürünler tüketmek yerine bol yeşillik, sebze, meyve, et ve tavuk gibi hem besleyici hem de protein ağırlıklı gıdalar tüketmelisiniz. Hamile ve emziren kadınların bu kürü uygularken doktorlarına danışmaları ve doktor onayı aldıktan sonra uygulamaya başlamaları daha faydalıdır.

Yoğurt kürü uzun süre tokluk sağladığı ve göbek yağlarını doğrudan etkilediği için en etkili kürlerden biridir. İki hafta bu kürü uyguladıktan sonra bir hafta ara vermek vücudun dinlenmesi ve kürün etkisini kaybetmemesi için önemlidir.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ