Yıldırım: Işıklar pasaportunu göstersin

Yıldırım: Işıklar pasaportunu göstersin
  • Gündem
  • 30 Kasım 2012 17:37 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 17:43
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP Eski ilçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Özcan Işıklar’ın 10 Kasım 2012 günü Bulgaristan’da olduğunu iddia etti.

 

29 Ekim Cumhuriyet kutlamaları düzenleyen ancak 10 Kasım Atatürk’ü anma günü ile anma törenine önce Ankara’ya gideceğim diyerek sonra da hasta olduğunu söyleyerek katılmayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın şimdi de 10 Kasım günü Bulgaristan’da olduğu iddiaları ortaya atıldı.

 

ÖZCAN IŞIKLAR 9 KASIM AKŞAMI SINIRDAN ÇIKTI MI?

CHP Eski ilçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Özcan Işıklar’ın 9 Kasım Akşamı 22.00 sularında sınırdan çıkış yaparak Bulgaristan’a gittiğini iddia etti.

Yıldırım, Işıklar Bulgaristan’da iken kendisine bir süre ulaşılamadığını söyledi. Ancak 10 Kasım törenine katılmaması olayının patlak vermesi haberini alan Özcan Işıklar’ın apar topar Silivri’ye döndüğünü ve hastalık mazereti ile kamuoyunu yanıltmaya kalkan haberler yaptırdığını iddia etti.

 

YILDIRIM: ÖZCAN IŞIKLAR YURTDIŞINA ÇIKMADIYSA PASAPORTUNU GÖSTERSİN

Yıldırım, “10 Kasım günü Özcan Işıklar’ın Bulgaristan’da olduğunu iddia ediyorum. Özcan Işıklar’ın Bulgaristan’da olduğu iddiamı yalanlıyorsa Pasaportunu şaibeye gerek bırakmayacak şekilde Kamuoyuna ve gazetecilere göstersin olmadığını ispat etsin. Bakalım 9 Kasım günü sınırdan çıkış mühürü gözüküyor mu? Gözükmüyor mu?” dedi.

 

IŞIKLAR HASTALIK İDDİASINI YAYMAYA MI ÇALIŞTI?

10 Kasım günü saatlerce kendisine ulaşılamaması, yakınlarının ise nerde olduğuna dair cevap verememeleri ve “Özcan Işıklar Yurtdışında” iddiaları üzerine Özcan Işıklar, yandaş bir haber sitesi üzerinden yapılan haberde hasta olduğu iddiasını yaymaya çalışmıştı.

 

Bu görüşmede iddia edilenlere göre, 9 Kasım günü Kalepark’ta bir toplantıda orada üşüme ile devamlı ter başladığını iddia eden Özcan Işıklar, Silivri’deki tören için vekil olarak Seval Çolakoğlu’nu bıraktığını Ankara’ya gidemediğini akşama kadar istirahat ettiği haberi ile kamuoyuna doğruluğuna inanılmayan bir bilgi aktarmıştı.

 

ATATÜRK’E SAYGI YERİNE GÜLEN CEMAATİNE ŞİRİN GÖZÜKME İDDİASI

Başka bir iddiaya göre de Gülen Cemaatine şirin gözükmek için hastalık ve Ankara’ya gitme bahanesiyle 10 Kasım Atatürk’ü anma törenine katılmadığı öne sürülmüştü.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ