‘Yargı’da iftiraya uğrayan Ilgaz beraat etti! ‘Başardın sevgilim’

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Yargı’, dün heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. İftiraya uğrayan Ilgaz’ı kurtarmak için her yolu deneyen Ceylin, sonunda başarıyla ulaştı. Dizinin final sahnesinin sonunda beklenen gerçekleşti.

‘Yargı’da iftiraya uğrayan Ilgaz beraat etti! ‘Başardın sevgilim’
  • TV-Dizi
  • 10 Nisan 2023 14:20 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2023 14:24
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’; 9 Nisan Pazar akşamı 60’ıncı bölümüyle ekrana geldi. Heyecan veren sahneleriyle ‘Yargı’, sosyal medyada çok konuşuldu. Son bölümde iftiraya uğrayan ve cezaevine gönderilen Ilgaz için, en büyük destek eşi Ceylin’den geldi. 

‘YARGI’ SON BÖLÜM…

Ilgaz’ın tutuklanması ekip arkadaşlarını da şaşkına uğrattı. Savcı Özcan, Ilgaz’ın odasına geçme kararını Turgut Ali’ye bildirdi. Turgut Ali’den onay alan Özcan Savcı, beklemediği bir soruyla karşılaştı:

Bu soruşturmadan neden keyif ve haz aldığınızı hissediyorum ben!

CEYLİN VE YEKTA BERABER HAREKET ETTİ

Eşinin yanında olmak isteyen Ceylin, elinden geleni yapacağına söz verdi. Ilgaz için gözyaşı döken Ceylin, Yekta ile iş birliği yapmaya karar verdi.

“BELKİ DE OĞLUMU ÖLDÜRDÜ”

Yekta ile buluşan Ceylin, Ömer’e karşı ortak hareket etmeye başladı. Yekta yaptığı planı Ceylin’e tek tek anlattı. Ömer’in oğlu olmadığını düşünen Yekta, “Ömer diye bildiğimiz kişi belki de oğlumu öldürdü” dedi.

CEZAEVİ GÜNLERİ

Sağlık kontrollerinin ardından tutuklu yargılanan Ilgaz, cezaevine kapatıldı. İki kişilik koğuşa alınan Ilgaz’ın cezaevi günleri başladı.

ILGAZ CEZAEVİNDE/ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

FATURA BİLGİLERİNİ GETİRDİ

Yekta, Ceylin’e verdiği delille imza kopyalaması için aldığı dijital makinanın fatura bilgilerini getirdi ve bu komployu Ömer’in kurduğunu öne sürdü. Turgut Ali’ye belgeleri götüren Ceylin delillerin dosyaya eklenmesini istedi. Özcan Savcı ise bu belgelerin bir değeri olmadığını iddia etti.

EYÜP’ÜN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Eyüp’ten şüphelenen Eren Komiser ise parmak izi almak için Çınar’ın dükkanına gitti. Parmak izi sonucu ‘Eyüp’ diye bilinen kişinin Serdar Denzi’nin abisi Gökhan Denzi olduğu ortaya çıktı.

İTİRAF VİDEOSUNA ULAŞTILAR

Eyüp, kardeşinin katili olduğunu düşündüğü Parla’nın peşine düştü. Çınar ile plan kuran Parla, Eyüp’ü etkisiz hale getirdi. Eyüp’ün telefonunu ele geçiren Çınar ve arkadaşları telefondaki itiraf videolarına ulaştılar.

ILGAZ BERAAT ETTİ

Hemen Ceylin’e ulaşmaya çalışan ekip duruşmaya videoları yetiştirdi. Ömer’in Eyüp’ü kullandığı ve Ilgaz’ı suçlaması için emir verdiği görüntüler mahkemede izlendi. Hakim, Ömer Atamer’in tutuklanmasına Ilgaz’ın ise serbest bırakılmasına karar verdi.

“SENSİZ YAŞAYAMAM”

Ilgaz; mahkeme salonunda Ceylin’e sarılıp “Başardın sevgilim” dedi. Ceylin ise gülümseyerek “Kendim için yaptım. Sensiz yaşayamam” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ