Yalı Çapkını’ndaki ayak sahnesine izleyicilerden sert tepki: Midem bulandı

Yalı Çapkını dizisinin dün akşamki bölümünde Saffet’in Suna’nın ayakkabısını çıkartıp kokladığı ve sonrası masaj yapığı sahne izleyicileri sinirlendirdi. Böyle bir sahnenin ekranda yayınlanmaması gerektiğini söyleyen birçok sosyal medya kullanıcısı “Midem bulandı, nasıl kabul edip de bu sahneyi oynadınız?” yorumunu yaptı.

Yalı Çapkını’ndaki ayak sahnesine izleyicilerden sert tepki: Midem bulandı
  • TV-Dizi
  • 27 Mayıs 2023 15:50 | Son Güncellenme: 27 Mayıs 2023 15:52
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı ve Beril Pozam’ın paylaştığı Yalı Çapkını dizisi dün akşam 34. bölümüyle ekrana geldi. Babasının zoruyla sevmediği Saffet ile evlendirilen Suna’nın maruz kaldığı ayak sahnesi izleyicilerin midesini bulandırdı.

AYAK SAHNESİNE TEPKİ YAĞIYOR

Bir süredir evlenmek istediği Suna (Beril Pozam) ile evlenen Saffet (Ediz Akşehir), ilk gecelerinde kendisiyle birlikte olmak istemeyen Suna’ya ayak masajı yapmak istedi. Suna’nın ayakkabısı çıkartarak koklayan Saffet, sonrasında masaj yapmaya başladı. Dizideki ayak sahnesi izleyicileri kızdırdı. Sahnenin gereksiz olduğunu ve ekranda yayınlanmaması gerektiğini söyleyen birçok kullanıcı tepki gösterdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ