Yağma Hasan’ın Böreği

Yağma Hasan’ın Böreği
  • Gündem
  • 9 Mayıs 2012 19:19 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 19:24
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar halkın yerlerini akrabalarına ve yandaşlarına dağıtarak kişisel çıkarlar için yağmalamaya devam ediyor.

Silivri sahilinde en güzel yerlerini akrabalarına ve arkadaşlarına dağıtan Özcan Işıklar son olarak yandaşı Ali Korsan’a kıyak yaptı.

Silivri sahili kordonboyunda geçen yıl yaptırdığı ve kamu yararına derneklere veriyorum dediği çay bahçelerini yandaşları ve arkadaşlarına dağıtmaya başladı.

 

YARDIM SEVENLER DERNEĞİNDEN ALDI ŞAHISA VERDİ

Özcan Işıklar geçen yıl önce kamu yararı derneği diye arkadaşı Ömer Çetin’in eşinin başkanı olduğu Yardım Sevenler Derneğine verdiği çay bahçesini sözde işletemedik vazgeçince yine kahveci bir arkadaşına vermişti.

 

SPOR KULÜBÜNE MASA ÇIKARMAK YASAK AKRABAYA SERBEST

Bir taraftan geçen sene Silivrispor kulübüne yeşil alana masa çıkartma yasağı koyan Özcan Işıklar, aynı yerde akrabasının damadına sezonluk adı altında aslında yıl boyunca kullanılan 27 masalık yeşil alan işgali hakkını vermişti.

 

ÖZCAN IŞIKLAR’DAN BİR YANDAŞ KIYAĞI DAHA

Aynı Özcan Işıklar bu yılda aynı kılıfla Çevre Derneğine verdiği çay bahçesini yine yandaşı ve arkadaşı Ali Korsan’a devretti.

İşin garibi aynı zamanda Çevre Derneği başkanı olan Ali Korsan belediyeye dernek adına dilekçe vererek çay bahçesini işletemeyeceğini ve işletmeyi bırakmak istediğini söyledi.

Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan’ın işletmeyi bırakma talebini 29 Nisan’da 519 no ile aldığı kararla kabul eden Özcan Işıklar ve belediye encümeni, Ali Korsan’ın şeytana pabucunu ters giydirecek talebini de değerlendirerek aynı gün yani 29 Nisan’da aldığı kararla kabul etti.

 

DERNEK ADINA OLAN ÇAY BAHÇESİNİ ALİ KORSAN ŞAHSINA GEÇİRDİ

Kararda Çevre Derneğinin işletemediği çay bahçesine Ali Korsan bu kez şahıs olarak talip olduğu belirtilerek bu talebi uygun gören Özcan Işıklar ve Encümen, yine aynı kararla anında çay bahçesini dernekten alarak Ali Korsan’ın şahsına devrettiği belirtildi.

 

AKLA TAKILAN SORULAR

Şimdi merak konusu olan çay bahçesini dernek adına işleten Ali Korsan ne gerekçe göstererek işletmeyi şahsı adına geçirtti?

Çay bahçesi dernek Başkanı Ali Korsan dernek adına zarar ediyorsa şahıs Ali Korsan adına kar mı edecek?

Çay bahçesi dernek başkanı Ali Korsan adına para kazanıyorsa neden Ali Korsan’ın şahsına devredildi.

Özcan Işıklar kamuoyuna beyan ettiği çay bahçelerini kamu yararı derneklere vereceğiz diye geçen sene alınan encümen kararlarını neden arkadaş ve yandaşları için değiştirdi ve kişisel menfaat sağladı?

Dernek başkanlığı koltuğuna yapışan ve bırakmayan Ali Korsan, tabela derneğinden farksız yıllardır hiçbir faaliyeti olmayan Çevre Derneğini şahsi kazancı ve menfaatleri adına mı kullanıyor?
caraskalali

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ