Vur patlasın çal oynasın belediye

Vur patlasın çal oynasın belediye
  • Gündem
  • 16 Mart 2013 17:25 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 17:30
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibi 400 Trilyon borç batağına sürükledikleri belediyenin bütçesini, sözde gözden geçirmek için yaklaşık 70 kişilik belediye yöneticileri ve kadrosu ile Sapanca’da Güral Sapanca Wellness Park adlı 5 yıldızlı süper lüks otele 2 günlük tatile gitti.

BOÇLAR 200 TRİYON DEĞİL 400 TRİLYONA DAYANDI
Belediye yönetici kadrosunu da yanına alan Özcan Işıklar, son zamanlarda aldığımız bilgilere göre 400 Trilyon lira borç batağına sürüklediği Silivri Belediye bütçesini sözde gözden geçirme toplantısı adı altında Sapanca da Gural Sapanca Wellness Park adlı 5 yıldızlı süper lüks otelde tüm harcamaların belediye bütçesinden karşılandığı iddia edilen 2 günlük bir tatile çıktı.

Tüm masraflar belediye bütçesinden karşılanmasa bile 100 milyara yakın bir harcama gerektiren Güral Sapanca Wellness Park otel deki bu 5 yıldızlı tatilin ödemesi eğer bütçe dışından karşılanıyorsa bu kez kim tarafından hangi maksatla finanse edildiğinin de açıklanması gerekiyor.

DAHA ÖNCELERİ SİLİVRİ’DE YAPILIYORDU
Daha önceki yıllarda belediye bütçesi yönetimi ve gözden geçirme toplantısı Selimpaşa ve Ortaköy’de bulunan otellerde gece konaklaması olmadan 1 günlük toplantı halinde düzenlenmişti.
Bu yıl, her nedense seçime bir yıl kala 2 gün ve Sapanca bulunan Güral Sapanca Wellness Park adlı 5 yıldızlı süper lüks otelde 2 gece tam pansiyon konaklama şeklinde ve tüm masraflar da belediye bütçesinden ödenmek üzere Özcan Işıklar’ın emri ile mi yapıldı?
Bu 2 günlük tatil belediye bütçesinden ödenmediyse Güral Sapanca Wellness Park Otelde ki yaklaşık 70 kişilik 5 yıldızlı süper lüks tatili kim ne için yada ne karşılığında finanse etti?

OLMAMASI GEREKEN MEMUR VE İŞÇİLERDE SAPANCA’DA TATİLDE Mİ?
Sapanca da ki 5 yıldızlı içinde her türlü lüksü bulunan otelde kalan yönetici kadronun tüm masrafları Özcan Işıklar’ın talimatıyla belediye bütçesinden karşılandığı iddia edilirken, aslında orada bulunmaması gereken bazı memur ve işçi personelinde bu 5 yıldızlı süper lüks tatil kadrosuna sonradan dâhil edildiği de haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında bulunuyor.
Bu memur kadrosunu bir belediye başkan yardımcısının talebi üzerine Sapanca’da 5 yıldızlı lüks otel de ki tatil kadrosuna alındığı iddia edildi.

O KADAR KİŞİ HANGİ BÜTÇEYİ GÖZDEN GEÇİRECEK?
70 kişiye yakın bir kadro ile Sapanca’da Güral Sapanca Wellness Park adlı 5 yıldızlı süper lüks otele giderek Özcan Işıklar’ın hangi bütçeyi gözden geçireceği ise kamuoyunda merak konusu olurken, bazı siyasiler ise “Herhalde Özcan Işıklar Türkiye bütçesini gözden geçirecek” demekten kendilerini alamadılar.

VATANDAŞIN PARASIYLA TATİL
Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali Silivri Belediye bütçesini Silivri’de yer kalmamış mesai saatlerinin suyu çıkmış gibi Sapanca da 5 yıldızlı süper lüks otelde sözde gözden geçirecek olan Özcan Işıklar ve ekibine vatandaşlar da tepki gösterdi. “Bizim paramızla koca bir grup belediye elemanı ile Özcan Işıklar ve kadrosunu 5 yıldızlı süper lüks otellerde tatil yapsınlar diye seçmedik. Bunların hesabı sandıkta mutlaka sorulur” diyerek vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler.

BİLEREK AK PARTİ GECESİNDEN Mİ KAÇIRDI?
Kamuoyunda bir kısım siyasiler ise Özcan Işıklar’ın AK Parti gecesine denk getirdiği bu Sapanca’da bu süper lüks tatili özellikle ayarladığı AK Parti’nin büyük katılım alacağı bu gece de zaten büyük moral çöküntüsü içinde olan ekibini Silivri’den bu şekilde uzaklaştırdığını iddia ettiler.

VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN BELEDİYE
Özcan Işıklar’ın Sapanca’da 5 yıldızlı süper lüks otel de, her şey dahil konaklayan yönetici kadrosunu akşamları vur patlasın, çal oynasın eğlendirmek için Silivri’den bir grup çalgıcı ve bir solistte getirttiği öğrenildi.

40 TRİLYONLA BORÇLA DEVRALDI 400 TRİLYON BORÇLA BİR HİZMET YAPMADAN DEVREDECEK
Son zamanlarda belediye ye yakın kaynaklardan haber merkezimize ulaşan iddialara göre Özcan Işıklar, Silivri Belediyesini bu yılsonuna kadar 400 TRİLYONA yakın bir borç batağına götürdüğü, seçim süreci sonuna kadar da bu borç batağının 500 TRİLYONA dayanacağının sanıldığı söylendi.
ÖZCAN IŞIKLAR, BELEDİYE BÜTÇESİNİ HAR VURUP HARMAN SAVURUYOR
Alınan faizli kredileri ve borçları ödemek için sürekli belediye arazilerini satışa çıkaran Özcan Işıklar, eğer aday olabilirse har vurup harman savurduğu vatandaşın paralarının hesabını seçimi büyük bir hezimetle kaybederek verecek gibi gözüküyor.

GÜRAL SAPANCA WELLNESS PARK’TA 1 KİŞİ HAFTA SONU KAÇ LİRAYA KALIRSINIZ?
Yaptığımız küçük bir araştırmayla ve otel resepsiyonuyla görüştüğümüz ve aldığımız bilgilere göre Güral Sapanca Wellness Park 5 yıldızlı süper lüks otelin Sapanca Gölü’ne ve Kuş Parkı’na araçla 5 dakika uzaklıkta olduğunu ve Otelde son teknolojiye sahip bir spa, açık yüzme havuzları ve şık mobilyalarla döşenmiş modern odalar bulunmakta olduğunu öğrendik.
Güral Sapanca Wellness Park bünyesindeki spa, çeşitli gençleştirici masajlar, büyük bir kapalı yüzme havuzu ve iyi donanımlı bir fitness merkezi sunuluyor. Tesiste genç konuklar için bir oyun alanı ve su kaydıraklı bir havuz bulunuyor.
Binicilik, yürüyüş ve kano gibi açık hava etkinlikleri düzenlenebilir. Erguvan Restaurant’da kahvaltıda ve akşam yemeklerinde Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler içeren bir büfe servis ediliyormuş. Lilac Bistro’da ev yapımı kurabiyeler, kekler ve kokteyllerin tadını çıkarabilirmişsiniz.

İşte tüm bunların hafta sonu 1 kişi 2 gece konaklamalı aşağı yukarı maliyeti 1.300 TL’dir.

Özcan Işıklar’ın yaklaşık 70 kişilik gurupla kaç milyar ödeyeceğini varın siz düşünün…

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ