Volkan Yılmaz’ın Başkan Yardımcıları belli oldu.

Volkan Yılmaz’ın Başkan Yardımcıları belli oldu.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından atanan iki yeni başkan yardımcısı göreve başladı.

Çanta belde belediyesi kapandıktan sonra Silivri Belediyesi’nde görev yapan Ergene Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak göreve devam eden Harun Akkan ile Silivri Belediyesi’nde Mali Hizmetler Müdürü görevini yürüten Emre Sarısaltıkoğlu, 24 Nisan 2019 tarihi itibariyle Silivri Belediyesi başkan yardımcılığı görevlerine atandılar.

Harun Akkan hakkında soru işaretleri
CHP’li Ergene Belediyesinde İmar ve şehircilik müdürü iken hakkında Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Rasim Yüksel tarafından yolsuzluk iddiası ile suç duyurusunda bulunmuş olmasına rağmen Volkan Yılmaz’ın Harun Akkan’ı Silivri Belediyesinde göreve başlatılması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Ne Demişti?
2018 yılı Ocak ayı içerisinde Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Rasim Yüksel basına açıklamasında “Ergene Belediye Başkanı, Menderes Yıldız Başkan Yardımcısı, Hülya İnci Başkan Yardımcısı (Hülya İnci’de Silivri Belediyesinden Ergene’ye gitmişti) ve Harun Akkan İmar ve Şehircilik Müdürü görev yapan mühendis, bunlarla ilgili olarak topluca görmüş olduğunuz belgelerin nüshalarıyla birlikte Çorlu Cumhuriyet Savcılığına birazdan suç duyurusunda bulunup bu işinde takipçisi olacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Benim kısa ve öz sizlere söyleyeceklerim bu kadar” dedi.

Tarin, Has ve Otlatıcı Yolcu
Emine Tarin’in emekli olacağı ve öncesinde biriken izinlerini kullanmak üzere izne ayrılması bekleniyor. Mehmet Has’ın da Ayhan Otlatıcı gibi izne çıktığı öğrenildi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Başkan Yardımcıları Hasan Solak, Emre Sarısaltıkoğlu ve Harun Akkan arasında müdürlük görevlendirilmeleri dağılımının gerçekleştirildiği öğrenildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ