Volkan Yılmaz’dan Ekrem İmamoğlu için iddialar…

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri’ye verdiği sözleri tutmadığını iddia etti.

Volkan Yılmaz’dan Ekrem İmamoğlu için iddialar…
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri’ye verdiği sözleri tutmadığını iddia etti.

Silivri Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısında konuşan Yılmaz, İmamoğlu’nun Millet İttifakının kazanması halinde Cumhurbaşkanı yardımcılığı görevine getirilmesi konusunu da detayları bilmeden eleştirmesi kamuoyunda tepki doğurdu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İkna turu ve teklif şu. Meral Hanım’ın teklifi Ekrem Bey Mansur Bey’in kabulüyle. Eğer Kılıçdaroğlu aday olup seçilir ise bakın Mansur Yavaş’ın ve Ekrem İmamoğlu’nun. Cumhurbaşkanı yardımcısı olma teklifi, bakın bunu İyi Parti sözcüsü söyledi.” Dedi.

“Siz İstanbul’da seferberlik ilan edeceksiniz. Deprem seferberliği ilan ediyorum diyeceksiniz.” Sözleri ile Ekrem İmamoğlu’na eleştirisini sürdüren Yılmaz, “Sonra Cumhurbaşkanı yardımcısı makamını kabul edip. Bu İstanbullu ya bu Silivri’ye verdiğiniz sözleri unutup 5 yılda 100.000 konut kentsel Umut gördü İstanbullu vatandaş 100.000 konutun uzu umut vaat ettiniz size oy verdi. Kentsel dönüşüm yapacak bina mı yerleşecek diye şimdi? Şimdi ne oluyor? Olmaz ya Kemal Bey seçildiğinde Cumhurbaşkanı yardımcısı olacakmış.” Dedi.

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın, İstanbul Yenileniyor projeleri kapsamında yaptığı son 3,5 yılda 9 bin 190 daireleri görmezden gelerek eleştirisine demagoji yapmayın diyerek devam eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Belediyesinin kentsel dönüşüm konusunda 122 Konut yaptığını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun şu an bir kaçış planında olduğunu iddia eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Kaçmaya çalıştığı tünelde üzerine yıkılır. Oradan kaçamaz kardeşim. İstanbullu 2024 mart ayında bu hesabı sizle sandıkta görecek. Öyle yağma yok.” Dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı görevine başlaması halinde belediye başkanlığını bırakmayacağı bilinen bir konu ikamuoyunken Volkan Yılmaz’ın bu durumu görmezden gelmesi veya bilmemesi sebebiyle “Benim kızdığım konu ne biliyor musunuz? 3 gün önce deprem seferberliği yapıyorum diyeceksin.3 gün sonra Cumhurbaşkanı yardımcısı olur ya, nasıl bir anlayış nasıl bak benim aklım almıyor arkadaşlar ya aklım almıyor ya bir insanın bir kere sorumlulukları olur.” Demesi kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ