Silivrispor için mesaj savaşları

Silivrispor kulüp başkanı Akgün Duru’nun Belediye Meclisinde görüşülmek üzere Sosyal Mecra üzerinden de paylaştığı “Açık Önerge” ile başlayan polemik mesaj paylaşımlarıyla yeni bir boyuta geldi.

Silivrispor için mesaj savaşları
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivrispor kulüp başkanı Akgün Duru’nun Belediye Meclisinde görüşülmek üzere Sosyal Mecra üzerinden de paylaştığı “Açık Önerge” ile başlayan polemik mesaj paylaşımlarıyla yeni bir boyuta geldi.

Silivrispor kulüp başkanı Akgün Duru, 3.11.2022 tarihinde açık önergesinde belediye meclisince Silivrispor’a her sabit ve düzenli bir maddi kaynak sağlanması talebinde bulunarak önergeyi de sosyal platform üzerinden paylaştı.

Duru, paylaşımında ayrıca “AÇIK ÖNERGE .. Silivri Belediye başkanımız Sayın Volkan Yılmaz ve çok kıymetli Silivri belediyesi meclis üyelerimize Silivrispor kulübümüzden açık önerge lütfen bu konuyu da ilk meclis toplantınızda gündeminize alın Silivrispor hepimizin” dedi.

11.11.2022 tarihinde yapılan Silivri Belediyesi Meclis Toplantısında Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivrispor kulüp başkanı Akgün Duru ile mesaj yoluyla yaptıkları konuşmaları ifşa etti.

Yılmaz toplantıda yaptığı açıklamada “Toplantıdan sonra size de burada ifade ettiğim gibi davet etmek üzere Silivrispor Kulüp Başkanını aradım. Telefona cevap verilmedi. Arkasından birkaç saat sonra kendisi beni aradı. Rahatsız olduğunu, telefonu duymadığını ifade ettikten sonra ben de kendisine Belediyede yaşanan tartışmalardan sonra yönetimiyle birlikte belediyeye davet ettiğimi söyledim.” dedi.

Yılmaz konuşmasının devamında ise “İki ay gibi kısa bir süre önce 2.5 Milyonluk bir tesisi, tek kelimede Silivrispor’a yapan, o süreçte 100 bin TL’lik bir konaklama bedelini ödeyen, akabinde sizin meclisteki olurunuzla 150 Bin TL’lik desteği veren bir belediye yönetimi olarak, canlı yayınlarda konuşulan, sonra hadlerini de aşarak üç siyasi partiye önerge teklif ettiler. Ben sabırla dinledim.” dedi.

“Kulüp Başkanı kendilerini davet ettiğimde, yönetim kuruluyla görüşüp beni arayacaklarını söylediler.” açıklamalarına devam eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Aranmadım, bana bir mesajla geri dönüldü. Sizlerle ve kamuoyuyla buradan o mesajı paylaşmak üzere okumak istiyorum, “Sayın Başkanım, bu mesajı şahsım ve yönetim kurulum adına atıyorum. Arkadaşlarla görüştüm. İş yoğunluğunuzdan olsa gerek yaklaşık 2 yıldız bizi kulübümüzde ziyaret edemediniz. Nazik davetiniz için teşekkür ediyoruz ama bu kez sizi kulübümüzde ağırlamak istiyoruz. Sizin için hangi saat müsaitse biz kulüpte olacağız. İyi akşamlar.”
Ben de mesajla geri dönüldüğü için mesajla cevap verdim; Sayın başkan ben mecliste sizi ve ekibinizi davet edeceğimi söyledim ve sizi arayarak davet ettim. Dolayısıyla davete icabet edip etmeyeceğiniz sizlerin bileceği bir konu. Silivrispor Kulübü hepimizin. Sonrasında bir ziyaretimiz olur… Saat 14.30’da sizleri bekliyor olacağım.
Arkasından bir mesaj daha geldi; “Sayın Başkanım, bizi davet edeceğinizi söylediğiniz belediye meclisinde benim ve ekibim hakkında gerçek dışı bir sürü ithamlarda bulunarak bizi yerden yere vurdunuz. Bizler sizin deyiminizle gariplerin ekmeği için harcamayı düşündüğünüz bütçelere göz koyacak kadar düşükler değiliz. Bizler ortak planlarla hareket ederek, olmayan rantı kovalayacak insanlar da değiliz. Ayrıca başınızı öne eğecek, utanılacak hiçbir şey de yapmayız. Meclisteki sizin çıkışınızdan sonra biz bir daha belediyemizden destek almamaya karar verdik. İsterseniz otobüsü de vermeye bilirsiniz. Bizler iş güç sahibi insanlarız. Hepimizin ailesi, çocukları var. İki gün önce yediğimiz hakaretin arkasından hiçbir şey olmamış gibi ayağınıza gelmeyiz. Eminim onurlu bir insan olarak siz de aynısını yapardınız. Davetiniz için teşekkür ediyorum. Uygun olduğunuz bir zaman olursa sizi kulübümüze bekleriz.” Ben bu mesaja cevap vermedim.” dedi.

Yılmaz açıklamasının devamında “Daha önce de örnekleri yaşandığı üzere Silivrispor üzerinden bir gerilim ve çatışma ortamı yaratılmak isteniyor. Buna aklıselim hiçbir siyasetçinin alet olmaması gerekiyor. 2 Milyon 750 Bin lira gibi bir desteği ligin başında yapmış bir belediye yönetiminin böyle bir tartışmanın içine çekilmesini doğru bulmuyorum. Bundan sonra bu konularla ilgili konuşmayı düşünmüyorum.” dedi.

Kimseye hakaret etmediğini, ithamda bulunmadığını söyleyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz. “Ben Silivri’nin Belediye Başkanı, onlar da kulüp yöneticileri. Onlar kendi işini, biz kendi işimizi yapacağız. Bizim onların işine karışmadığımız gibi onlar da karışmayacak. Bugüne kadar ne bir adaya, aday ol, aday olamazsın demedik. Silivrispor’u böyle bir tartışmanın içine sokmaya, ben dahil, kimsenin hakkı yok. Her mecrada kendi dinamikleriyle yürüyen kurumların olması lazım. Silivrispor da öyle. Herkes işini bu şehre yakışır şekilde yapsın.” Şeklinde konuştu.

DURU’NUN AÇIKLAMASI
Silivrispor kulüp başkanı Akgün Duru, bu açıklamaların üzerine yeni bir paylaşımda bulunarak “Sayın Başkan Volkan Yılmaz bugün meclis toplantısında karşılıklı birbirimize attığımız mesajları okumuş, bence iyi de yapmış.
Şimdi ben bu mesajları kendisi paylaştığı için sizlerle paylaşmaktan gurur duyarak paylaşıyorum. Lütfen kararı siz verin!!
Onurlu durmak mı önemli? Koşa koşa ayağına gitmek mi önemli?

KENDİSİNDEN BANA GELEN MESAJ;
Sayın Başkan, ben mecliste sizi ve ekibinizi davet edeceğimi söyledim ve sizi arayarak davet ettim. Dolayısıyla davete icabet edip etmeyeceğiniz sizlerin bileceği bir konu. Silivrispor kulübü hepimizin sonrasında bir ziyaretimiz olur. Ben yarın saat 14:30 da sizleri bekliyor olacağım”

BENİM KENDİSİNE ATTIĞIM MESAJ;
Sayın Başkanım,
Bizi davet edeceğinizi söylediğiniz belediye meclisinde benim ve ekibim hakkında gerçek dışı bir sürü ithamlarda bulunarak, bizi yerden yere vurdunuz. Bizler sizin deyiminizle” gariplerin ekmeği için harcamayı düşündüğünüz bütçelere “göz koyabilecek kadar düşükler değiliz. Bizler ortak planlarla hareket ederek rantı (olmayan rantı) kovalayacak insanlar değiliz. Ayrıca başımızı öne eğecek utanılacak hiçbir şey yapmadık yapmayız ve sizin meclisteki çıkışınızdan sonra bir daha sizden ve belediyeden destek almamaya karar verdik, isterseniz otobüsü de vermeyebilirsiniz. Bizler iş güç sahibi insanlarız ve hepimizin ailesi çocukları var. 2 gün önce yediğimiz hakaretin ardından hiçbir şey olmamış gibi ayağınıza gelmeyiz! Eminim onurlu bir insan olarak siz de aynısını yapardınız! Davetiniz için teşekkür ediyor, uygun olduğunuz bir zaman olursa sizleri kulüp binamıza bekleriz.”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ