Silivrispor Dayanışma Dostluk Yemeği düzenlendi

Silivrispor yönetimi kulübe maddi destek sağlamak için dayanışma ve dostluk gecesi düzenlendi.

Silivrispor Dayanışma Dostluk Yemeği düzenlendi
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivrispor Yönetimi kulübe maddi destek sağlamak için dayanışma ve dostluk gecesi düzenlendi.

Mega Saray’da düzenlenen Dayanışma ve Dostluk yemeğine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti yöneticileri, STK yöneticileri ve çeşitli kuruluş temsilcileri ile Silivrispor taraftarları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Taylan Güraslan “Silivri adına Silivrispor adına sizlerin desteğiyle bu güzel yola birlikte çıktık. Yönetimi devir aldığımız günden beri özellikle son iki haftadır gecemiz biletlerine gösterilen ilgi Silivrispor gönüllerde Silivrispor kalplerde sloganının adeta gerçek bir göstergesi oldu…
Bizler de bu ilgiye bu desteğe layık olmak adına çok çalışacağız ve hiçbir zaman yılmayacağız… Yönetimiyle sporcusuyla taraftarıyla yıl sonunda hep beraber olduğumuzda Silivrisporu her zaman kazanan terazisinde göreceğiz” dedi.

Silivrispor’a her türlü maddi ve manevi desteğini sunacağını belirten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Silivrispor’un öne çıktığı bir kenti hayal ettiğini söyleyerek Silivrispor’a ekonomik, teknik desteklerini süreceğini söyledi.

Dayanışma ve Dostluk yemeği daha sonra sanatçı Sibel Mirkelam’ın sahne almasıyla devam etti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ