Silivri’de uyuşturucu operasyonu

İstanbul’da uyuşturucu operasyonları: 1’i İranlı 14 şüpheli yakalandı Aralarında Silivri’de bir uyuşturucu çoğaltma merkezinin de bulunduğu …

Silivri’de uyuşturucu operasyonu
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İstanbul’da uyuşturucu operasyonları: 1’i İranlı 14 şüpheli yakalandı

Aralarında Silivri’de bir uyuşturucu çoğaltma merkezinin de bulunduğu baskınlarda toplam 122 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Silivri’de uyuşturucu çoğaltma deposundaki arazide kavanozlar ve naylon torbalarla toprağa gömülü halde 45 kilo 850 gram afyon sakızı, 14 kilo 800 gram likit halde eroin ve uyuşturucu imalatında kullanıldığı öne sürülen 48 kilo 250 gram “asetik anhidrat” diye tabir edilen ham madde ele geçirildi. Avcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt ve Ataşehir’de uyuşturucu tacirlerine ve takibe alınan bir ticari taksiye yapılan operasyonlarda ise 56 kilo 950 gr eroin ve 5 kilogram Hint Keneviri daha ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 122 kilo 600 gram uyuşturucuya el konulurken, biri İran uyruklu toplam 14 şüpheli İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü.

Polisteki ifade işlemlerinin ardından haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan adli işlem yapılan zanlılar, mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerin 3’ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, 11 uyuşturucu kaçakçısı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon anı kameraya yansıdı

Öte yandan uyuşturucu operasyonları polis kamerasına da yansıdı. Elde edilen görüntülerde kırsaldaki bir uyuşturucu çoğaltma merkezine baskına giden narkotik konvoyu, depoya gelindiğinde içeriye ani operasyon düzenliyor. Operasyonda depoda 3 kişi yakalanırken, uyuşturucu deposuna ait arazide kavanozlar ve naylon torbalarla toprağa gömülü uyuşturucu maddeler görülüyor. Polis, uyuşturucuları toprağı kürekle kazarak ele geçirirken, başka bir operasyon görüntüsünde ise bir ticari taksinin bagajında uyuşturucu bulunuyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ