Silivri’de Tıp Bayramı etkinliği

İstanbul Tabip Odası (İTO) Silivri Temsilciliği tarafından 13 Mart 2020, Cuma günü 12.30’da Silivri Atatürk Anıtı önünde tören etkinliği yapıldı.

Silivri’de Tıp Bayramı etkinliği
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İstanbul Tabip Odası (İTO) Silivri Temsilciliği tarafından Tıp Bayramı dolayısıyla 13 Mart 2020, Cuma günü 12.30’da Silivri Atatürk Anıtı önünde tören etkinliği yapıldı.

Etkinliğe özel hastane başhekimleri, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) temsilcisi, Bazı Siyasi ilçe başkanları, hastane ve ASM’lerden hekimler ve sağlık çalışanları katıldı.

SES üyesi Ebe Yeliz Keser’in sunduğu etkinlik, İTO Silivri Temsilciliği ile Özel Hastanelerin çelenklerinin hastane yetkilileri tarafından Atatürk Anıtı’na konulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İstanbul Tabip Odası (İTO) Silivri Temsilcisi Dr. Fethi Bozçalı törende yaptığı konuşmada; korona virüs hastalığı ve salgını ile ilgili olarak hekimlerin ve sağlık çalışanlarının bu konudaki taleplerinin Sağlık Bakanıyla dün yapılan görüşmede iletildiğini söyledi.

Etkinlik, Silivri Devlet Hastanesi Temsilcisi Dr. Meltem Irmak tarafından Silivri Temsilciliği tarafından hazırlanan 14 Mart Tıp Bildirgesinin okunmasıyla son buldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ