Silivri’de spor alanları açılışları yapıldı.

Silivri ‘de hayırsever Üstündağ ailesi iş birliğiyle Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kaptan Üstündağ Park ve Spor Alanı ve  Silivri Belediyesi tarafından Büyükkılıçlı Mahallesi’nde yapılan futbol sahası için açılış töreni düzenlendi.

Silivri’de spor alanları açılışları yapıldı.
  • Güncel / Manşet
  • 22 Ocak 2023 13:41 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2023 19:03
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri ‘de hayırsever Üstündağ ailesi iş birliğiyle Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kaptan Üstündağ Park ve Spor Alanı ve  Silivri Belediyesi tarafından Büyükkılıçlı Mahallesi futbol sahası ve Selimpaşa Mahallesi’nde yapılan park ve spor alanları, için açılış töreni düzenlendi.

Silivri Belediyesi tarafından Büyükkılıçlı Mahallesi’nde Proje kapsamında 2.100 m² alanın düzenlemesi yapıldı. Yapılan çalışmalarla Büyükkılıçlı’ya, içerisinde 30×50 metre ebatlarında suni çim, 2 basamaklı amfi tribünler ve 1.500 m² futbol sahası olan bir spor tesisi kazandırılmış oldu.

Selimpaşa Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yoğurthane Park ve Spor Alanı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait olan ve 1/1000 uygulama imar planında park olarak ayrılan 7.385 m² alanda inşa edilen parkı içerisinde; 45×30 metre futbol sahası, 25×5 metre soyunma odası, 14×15 metre çift pota basketbol sahası, 3.632 m² yeşil alan düzenlemesi, 195 m² çocuk oyun alanı, 107 m² kauçuk zemin fitness alanı, 10 adet fitness aleti, 1 adet çift kule oyun grubu, 2 adet zıpzıp, 1 adet salıncak, 1 adet tahterevalli, 9 adet ahşap çatılı piknik masası, 96 adet çeşitli türlerde ağaç, otomatik sulama sistemi, ahşap aydınlatma direkleri ve saha çevresi projektörlü aydınlatma yer alıyor. Park ile çocukların spor yapması ve kaliteli vakit geçirmesi amaçlanırken; ailelerinin de sosyal aktivitelerini gerçekleştirerek keyifli zaman geçirmeleri hedefleniyor.

Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait olan ve 1/1000 uygulama imar planında spor alanı olarak ayrılan Cumhuriyet Mahallesi 2.225 m² alanda inşa edilen park içerisinde; 1.188 m² yeşil alan, 15×15 metre ve 225 m² ebatlarında çift pota basketbol sahası, 127 m² çocuk oyun alanı, 60 m² kauçuk zemin fitness alanı, 5 adet fitness aleti, 1 adet tek kule oyun grubu, 1 adet zıp zıp, 1 adet salıncak, 1 adet tahterevalli, 4 adet kamelya, 2 adet bank, 3 adet çöp kovası, 33 adet çeşitli türlerde ağaç, 180 adet çalı grubu bitki, otomatik sulama sistemi, ahşap aydınlatma direkleri ve saha çevresi projektörlü aydınlatma bulunuyor.

Törenlere; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Konuşmaların ardından Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hayırsever Üstündağ ailesine teşekkür plaketi takdim etti.

Törenler, yapılan kurdele kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ