Silivri’de Avrupa standardında Palyatif Bakım Servisi

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) kısa süre önce geri ödemeye aldığı, bakıma muhtaç yaşlı, yatalak hasta ve kanser hastalarının hastane ortamında bakıldığı “palyatif bakım merkezleri” nin sayısı her geçen gün artıyor.

Silivri’de Avrupa standardında Palyatif Bakım Servisi
  • Sağlık
  • 27 Mayıs 2019 22:58 | Son Güncellenme: 27 Temmuz 2019 23:04
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) kısa süre önce geri ödemeye aldığı, bakıma muhtaç yaşlı, yatalak hasta ve kanser hastalarının hastane ortamında bakıldığı “palyatif bakım merkezleri” nin sayısı her geçen gün artıyor.

Birçok kişinin bırakın ne anlama geldiğini söylemekte bile zorlandığı Palyatif bakım, özellikle bakıma muhtaç hastalarının daha rahat bir yaşam sürmesi için faaliyet gösteriyor.

Silivri Devlet Hastanesinde de hizmete açılan Palyatif Bakım Servisi kaliteli hizmetiyle ve personelinin ilgili, sıcak davranışları ile Avrupa standartlarında hizmet veriyor.

Servis Çalışanları Palyatif bakımla hastaları hayata bağlıyor
Servisin doktorundan, hemşiresinden hasta bakıcısına kadar hastaların memnuniyeti için çabalayan ve güler yüzlü, hizmetleri ile hastalara moral kaynağı olan Silivri Devler Hastanesi Palyatif Bakım Servisi, kurulduğu günden bu güne kadar yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemlerle karşılaşan hastaların ve yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal, ruhsal problemlerin erken tespit edilerek önlenmesi veya giderilmesi için bütün çabayı gösteriyor.
Silivri Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi tüm personeli ile palyatif bakım gerektiren hastaların evde bakılabilir hale gelecek şekilde gereken tedaviyi uygulayarak hastanın kalan yaşamını daha huzurlu ve konforlu geçirmesini sağlıyor.

Sorunlardaki çeşitlilik nedeniyle Palyatif Bakım Servisi, kendi içinde çok iyi bir ekip çalışması yaparken hekim, hemşire, klinik destek personeli yanı sıra sosyal hizmet uzmanı, psikolog, fizyoterapist ve diyetisyenlerden de de destek alarak hastaların her türlü sorununa çözüm getiriyor.

Silivri Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi hasta yakınları ise şimdiye kadar böyle bir servisi özel hastanede bile görmediklerini söyleyerek, Palyatif Bakım Merkezi personelinin yorgun olsalar bile güler yüzlü hizmetlerini ve ilgilerini sürdürdüklerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hasta yakınları Silivri Devlet Hastanesine böyle bir servisi destekleyen başta Hastane Başhekimi Uz. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu olmak üzere Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Soner Oflazoğlu, Uz. Dr. Serdar Uzel ile tüm hastane yönetimine teşekkür ettiklerini söylediler.

Yürümekte ve hareket etmekte zorluk çeken hastalara Palyatif Servise gelerek destek veren Fizyoterapist Akın Ulutaş’a da teşekkür eden hasta yakınları kendisinden çok memnun olduklarını söylediler.

İşte Silivri Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezinin özverili, sevecen, bilgili ve güler yüzlü Ekibi:
Servisin güler yüzlü, bilgili, alakadar doktoru Uzm. Dr. Züheyla Çetkin

Her şeyle, herkesle bıkmadan ilgilenen Sorumlu Hemşire:
Sevgi Çapacı

Cefakar, alakadar ve cana yakın Servis Hemşireleri:
Cevdet Çıdacı
Duygu Sezer
Ezgi Doğan
Fatma Tahtalıoğlu
Gökçen Varsavaş
Kıymet Öğüt
Mahizar Kılınç
Mizgin Taruk
Nazmiye Camcı İpkin

Hastaların her şeyine koşan Personeller:
Adem Tiryaki
Emine Kökçü
Selahattin Kıvılcım

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ