Silivri SİAD’tan seçim sonuçları açıklaması

Silivri Sanayici ve iş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin 2. tur oylama sonuçlarını değerlendi.

Silivri SİAD’tan seçim sonuçları açıklaması
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Sanayici ve iş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş’ın, açıklaması şöyle;

28. Dönem Milletvekillerimize bu dönem boyunca ülkemize büyük katkılar sağlayacaklarına inandığımızı ifade etmek isteriz. Milletimizin tüm bileşenlerine aynı hak, adalet ve yakınlıkta davranacaklarına, sorunların çözümünde bir pervane gibi çalışacaklarına inancımız tamdır.
13. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ülkemiz için bugüne kadar yaptığı cansiperane çalışmalar için müteşekkiriz. Bu dönemde de ülkemiz için önemli atılımlara imza atacağına eminiz. Zatialilerini bu başarılı seçim sonucu için de kutluyor, bundan böyle de ülkemizi dünya klasmanında ileri ülkeler arasına sokmak için önderlik yapacağından kuşkumuz yoktur. Kendisine sağlık, güç, kuvvet diliyoruz.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giren, diğer adaylar; Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, Sn. Muharrem İnce’ye ve Sn. Sinan Oğan’a da ülkemiz için sundukları gayret için teşekkür ederiz.
Ayrıca mutlaka ülkemizin her tarafında böyledir ancak; Silivri’mizde partilerin yönetimlerinin çalışmalarını, tarzlarını ve hizmet aşklarını müşahade ettik. Kazanan oldu, kaybeden oldu. Ama bu bir demokrasi yarışı olduğu için kaybedeni yoktu. Onların bu karşılıksız çalışmalarını da kutluyoruz.
Basınımızın da haberleri bizlere iletmek için yaptığı çalışmalar önemliydi. Çalışmaları için basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.
Şimdi hep birlikte Türkiye için çalışma vaktidir. Bundan böyleki yarış; ülkemizin ileri gitmesi içindir.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ