Silivri Rotary’den Basına kahvaltı

Silivri Rotary Kulübü, 24 Temmuz Basın Bayramı 111. yıldönümü dolayısıyla Silivri’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Silivri Rotary Kulüp üyeleri basın çalışanlarının gününü kutladı.

Silivri Rotary’den Basına kahvaltı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Rotary Kulübü, 24 Temmuz Basın Bayramı 111. yıldönümü dolayısıyla Silivri’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Silivri Rotary Kulüp üyeleri basın çalışanlarının gününü kutladı.

Gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Başkan Ölçer, basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar dileyen bir konuşma gerçekleştirdi.

Silivri Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Yusuf Ölçer, “Değerli basın mensupları, değerli Silivri Rotary Ailem ve kıymetli misafirler; Silivri Rotary Kulübü’nün 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı adına düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz.
Basında sansürün kaldırılışının 111. yıldönümü olan 24 Temmuz; çok önemli bir toplumsal görevi zaman ve mekan gözetmeksizin büyük bir özveri ile yerine getiren siz değerli basın mensuplarının çalışmalarını takdir ile karşılıyoruz.
Basın kuruluşları tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumları bilgilendirmenin yanı sıra, vatandaş ve devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi çok önemli bir misyonu da üstlenmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle Basın ve Meslek İlkeleri’ne bağlı, kamu yararını gözeten, doğru bilgiyi hızlı ve tarafsız bir şekilde halka ulaştıran sizlerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. “dedi.

Ölçer “Bizler Silivri Rotary Ailesi olarak siz değerli basın mensuplarıyla her zaman tarafsız ve ilkeli duruşunuzla yaptığımız tüm toplum hizmetlerinde ve kamu yararına düzenlenen her etkinlikte bugüne kadar büyük bir uyum içerisinde çalıştık. 1 Temmuz 2019 itibariyle Rotary’de teamüller gereği her yıl değişen yeni yönetimimiz ile de bu sinerjiyi devam ettirmek için her zaman işbirliğine hazır olacağımızı dönem başkanı olarak tüm Silivri Rotary Ailesi adına belirtmek isterim.

“Bizler Rotaryenler olarak yeryüzündeki barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak, bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek için dünya çapında örgütlenmiş bir hizmet kuruluşunun üyeleriyiz.” diyerek sölerine devam eden Silivri Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Yusuf Ölçer, “Hizmet idealimiz ‘Kendinden Önce Hizmet’ olarak tanımlanır. İçmeyeceğimiz suyu bir yere taşımak, yemeyeceğimiz yemeği ihtiyaç kaynağına ulaştırmak, gölgesinde oturmadığımız ağaçlar dikmek ve belki de hiçbir zaman tanışmayacağımız insanların sağlığına ve hayatına dokunmak kuruluşumuzdan itibaren temel idealimiz olmuştur. Dünya üzerinde çocuk felci gibi önemli bir hastalığı bitirecek duruma getirerek bu idealimizi taçlandırmış bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Silivri Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Yusuf Ölçer, “İşte bu insani yola çıkıştan hareketle Rotary’nin bu yılki mottosu olan ‘Rotary Dünyayı Birleştirir’ sloganı Silivri’de sizlerin de dahiliyle öncelikle yerelden başlayarak ülkemizde ve tüm dünyada barışı, yardımlaşmayı, tarafsızlığı ve sevgiyi ön planda tutarak bir olmayı umuyor, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı belirtmek istiyorum.
Ben Silivri Rotary Kulübü adına sizlerin ve sizlerin nezdinde tüm basın mensuplarının bir kez daha Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım…” dedi.

Kahvaltı ve Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ