Silivri CHP’de delege seçimleri sonuçlandı.

Silivri CHP’de haftalardır süren delege seçimi heyecanı sonuçlandı. Özcan Işıklar’ın adayı Berker Esen delege dahi olamadı.

Silivri CHP’de delege seçimleri sonuçlandı.
  • Manşet / Politika
  • 24 Kasım 2019 21:43 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2019 23:48
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri CHP’de haftalardır süren delege seçimi heyecanı sonuçlandı.

Silivri CHP Kongre yolunda ilk adımı tamamlandı. Önce Üç adayın listesiyle başlayana delege seçimi yarışı, ilçe başkanı adaylarından Abdullah Yıldırım’ın Özcan Işıklar’ın adayı Berker Esen ile ortak liste çıkarma kararıyla başka bir boyuta geçti.

Yıllarca Özcan Işıklar’a karşı olan ve ilçe başkanlığı adaylık açıklamasında diğer adayları dublörlükle eleştiren Abdullah Yıldırım, son gün ani bir takdik yaparak 2019 yerel seçimlerinde iddialıyım dediği Belediye Başkanlığı adaylığı sonrasında partimin adayını destekliyorum dediği gibi delege seçimlerinde de Özcan Işıklar’ın adayının yanında yer alarak beraber liste çıkardı.
Bu hareket kamuoyunda planlı bir olay olarak yorumlandı ve kırmızı liste için ters tepti.
Kırmızı liste Silivri içi mahallelerde ve Selimpaşa, Ortaköy gibi delege sayısı fazla olan yerlerde kaybederken Mümün Koçoğlu’na ait sarı liste bu bölgelerde kazanarak önemli bir delege sayısı elde etti.
Özcan Işıklar’ın adayı Berker Esen delege dahi olamadı.

Mümün Koçoğlu’nun Sarı Listesi Silivri genelinde resmi olmayan sonuçlara göre 286 delege çıkararak Kongre sürecinde önemli bir adımı geçmiş oldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ