Silivri Belediyesi’nde Araç Saltanatına son

Silivri Belediyesinde Özcan Işıklar döneminde başlayan ve milyonlarca lira kira ödenerek sürdürülen Araç Saltanatına son veriliyor.

Silivri Belediyesi’nde Araç Saltanatına son
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesinde Özcan Işıklar döneminde başlayan ve milyonlarca lira kira ödenerek sürdürülen Araç Saltanatına son veriliyor.

Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi trilyonlarca borç batağındayken Saltanat sürerek aylık yaklaşık 175 milyon TL kira ödeyerek belediye müdürlüklerine tahsis ettiği araçların kiralanmasından vazgeçiliyor.

HER MÜDÜR VE BAŞKAN YARDIMCISINA ARAÇ SALTANATINA SON
Özcan Işıklar’ın saltanat kurarak her müdürün altına, başkan yardımcılarının atına bir araba bir şoför devrine son verilerek havuz sistemi uygulamaya kondu. Araçları ve şoförleri bir havuza toplandı. İhtiyacı olan başkan yardımcısı, müdür bu havuzdan araç talep edecek. Ve rağmen işlerin aksadığı bir durum yok.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, şuana kadar 9 aracı eksiltmelerine rağmen işlerin aksamadığını ve yüksek maliyetler ile kiralanan bazı araçlarla ilgili de iade işlemlerinin gerçekleştiğini açıkladı.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak kiralık kullanılan 7 araç iade edilerek aylık 9 bin 600 TL + KDV tasarruf edildi.
Yılmaz, kiralık araçlarla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyerek ilerleyen günlerde yeni iadelerin de yapılabileceği söyledi.

ÜÇ KATI FİYATA ARAÇ KİRALANMIŞ
Temizlik İşleri Müdürlüğünde bulunan ve 1 liradan kiralanması gereken bir aracın ihale yöntemiyle 3 liraya kiralandığını paylaşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, daha sonra bu konu hakkında bir toplantı yapmayı planladığını söyledi.

YILLIK 1 TRİLYON 400 MİLYAR TASARRUF
Kiralık araç saltanatına son verilmesi sonucunda aylık 175 Milyon TL tasarruf sağlanırken, yıllık olarak 1 Trilyon 400 Milyar TL (Eski Para) belediyenin kasasında kalmış olacak.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ