Silivri Belediyesi Şubat Meclis Toplantısı Gündemi

Silivri Belediye Meclisinin Şubat Toplantısının ilki 03 Şubat 2020 Pazartesi Günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Silivri Belediyesi Şubat Meclis Toplantısı Gündemi
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Meclisinin 03 Şubat 2020 tarihine rastlayan Şubat Ayı toplantısı 1. Birleşiminin 1. Oturumu, saat 10.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M :
1- Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 48 ada 150 parselde bulunan binanın zemin katının 50. yıl Sağlık Ocağı olarak kullanılmak üzere tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi.
2- Belediye mülkiyetinde yer alan Seymen Mahallesi, 1623 parsel sayılı taşınmazın, Sağlık Evi olarak kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmesinin görüşülmesi.
3- Silivri’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına araç tahsisinin görüşülmesi.
4- Silivri İlçesi, Sancaktepe (eski Çanta-Fatih) Mahallesi, 208 ada 2 parsel ve 171 ada 103 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
5- Silivri Belediyesi ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında ortak hizmet projesi gerçekleştirilmesi ve bu konuda hazırlanacak protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.
6- Belediye kadrolarında unvan ve derece değişiklikleri yapılmasının görüşülmesi.
7- Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi, 351 ada 4 ve 13 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
8- İstanbul Üniversitesine Üniversite Yerleşkesi kurulması için mülkiyeti belediyeye ait Fener Mahallesi, eski 1907 parsel yeni 4928 sayılı taşınmaz ile ilgili yapılan protokolün ve tahsisinin iptalinin görüşülmesi.
9- Silivri sınırları içerisinde yaşayan lise ve dengi okullarında eğitim alan lise son sınıf öğrencileri arasında ÖSYM tarafından 2020 yılı YKS sonuçlarına göre ilk 10’a giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesinin görüşülmesi.
10- İstanbul İkinci Amatör Kümede ilçemizi temsil eden Spor Kulüplerine belediyemizce yardım yapılmasının görüşülmesi.
11- Silivri Belediyesi ile Elazığ ili Sivrice Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulmasının görüşülmesi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ