SİAD’TAN Üye Ziyaretleri

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği yöneticileri bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu Haberi Paylaş:

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği yöneticileri bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Silivri SİAD Üyesi Panelkon firmasına Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve üyelerin katılımıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.
Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ziyeret sırasında yaptığı açıklamada “Silivri SİAD Üye İlişkileri Geliştirme Komisyonunun düzenlediği üye ziyaretlerindeki misafirperverliklerinden dolayı Silivri SİAD üyesi Sayat Dülger’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği daha sonra Silivri SİAD Üyesi Ferel Elektrik’e ziyaret gerçekleştirdi.

Silivri SİAD Üye ilişkilerini geliştirme komisyonunun düzenlediği üye ziyaretine SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile Ferel Elektrik’e gerçekleştirilen ziyarette üyelik belgesi ve dernek rozeti takdim edildi. Ziyaretteki samimi ev sahipliği için derneğin yeni üyesi Güngör Saygın’a teşekkür edilip, iyi çalışmalar dilendi.

Ahşapsan Firması sahibi Macit İşbitiren’in vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulunan SİAD yöneticileri “Değerli büyüğümüz Macit İşbitiren’in zamansız vefatı dolayısıyla Ahşapsan firmasında çocukları Dilek Hanım ve Ahmet Bey’e taziye ziyaretinde bulunduk. Macit İşbitiren’e Allah’tan rahmet, İşbitiren Ailesine başsağlığı diliyoruz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ