Şeyma Subaşı’nın üstsüz fotoğrafına düştüğü not tartışma çıkardı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Şubaşı, Instagram hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Üstsüz bir şekilde güneşlendiği anlara ait bir görüntü …

Şeyma Subaşı’nın üstsüz fotoğrafına düştüğü not tartışma çıkardı
  • Magazin
  • 11 Nisan 2022 18:22 | Son Güncellenme: 11 Nisan 2022 18:24
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sosyal medya fenomeni Şeyma Şubaşı, Instagram hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Üstsüz bir şekilde güneşlendiği anlara ait bir görüntü paylaşan fenomen isim, videonun altına düştüğü notla dikkat çekti.

Şeyma Subaşı paylaşımının altına şunları yazdı:

“Eğer ölümün her an gelebileceğine inanıyorsan, kendine ve her şeye (herkese-hayvanlara-ağaçlara-) merhametle ve şefkatle yaklaşırsın ve onları içinde hissetmeye başlarsın. Her anın değerli olduğunu görmeye başlarsın. Onları anlamaya başlarsın. Bazen cevap bulamazsın ama Allah bilir.”

“Bu hayatta başımıza ne gelirse gelsin, her şeyin bir nedeni olduğuna inanmaya çalışın ve bunu kabul etmeye başladığımızda hayat daha kolay, daha yumuşak, daha tatlı, daha rahat, daha parlak, daha anlamlı, daha neşeli ve daha fazla.”

Şeyma Subaşı’nın bu yorumuna çok sayıda “Üstsüz pozla ne alaka?” yorumları yağdı. Bir takipçisinin “Müslümanca yaşamak istiyorsan namaz kıl ve alkol kullanma” yorumuna Şeyma Subaşı, “Bunu yıllarca yaptım, nasıl hissettirdiğini biliyorum” diyerek cevap verdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ