Ses telleri yırtılan Aleyna Tilki, 4 ay sonra ilk kez sahneye çıktı

Geçtiğimiz sene ses telleri yırtılan genç şarkıcı Aleyna Tilki, aylar sonra ilk kez sahneye çıktı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sahneye çıkan Tilki, 2 saat boyunca peş peşe şarkılarını söyledi.

Ses telleri yırtılan Aleyna Tilki, 4 ay sonra ilk kez sahneye çıktı
  • Magazin
  • 24 Nisan 2023 12:14 | Son Güncellenme: 24 Nisan 2023 12:47
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Genç yaşta şöhreti yakalayan Aleyna Tilki, 4 ay sonra sahneye çıktı. Ses tellerindeki yırtık sonucu uzun süredir tedavi gören şarkıcı, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Maltepe Etkinlik Alanında sahneye çıktı.

2 SAAT BOYUNCA ŞARKI SÖYLEDİ

Aylar sonra sahneye dönmenin heyecanını yaşayan Aleyna Tilki, 2 saat boyunca dündün bugüne kadar hit olmuş şarkılarını söyledi. Kot pantolon ve işlemeli büstiyeriyle dikkat çeken Tilki, enerjisiyle de adından söz ettirdi.

SES TELLERİ YIRTILMIŞTI

Aralık ayında Instagram hesabından bir paylaşım yaparak ses tellerinin yırtıldığını ve tedavi görmeye başladığını söyleyen Aleyna Tilki, “Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum” demişti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ