Serenay Sarıkaya’nın tatil fotoğrafları olay olmuştu! Tarzının bedeli ortaya çıktı

Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı dizinin sezon finali yapması sonrası dinlenmeye çekildi. Arkadaşlarıyla birlikte yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atan oyuncunun, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı. Ünlü ismin olay olan karelerinin ardından, tarzının bedeli de ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya’nın tatil fotoğrafları olay olmuştu! Tarzının bedeli ortaya çıktı
  • Magazin
  • 8 Haziran 2023 10:23 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2023 10:30
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Rol aldığı ‘Aile’ dizisi ve ‘Alice Müzikali’nin final yapmasının ardından yoğun bir tempoyu geride bırakan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün yaz sezonunu açtı. Ünlü oyuncu, tatilin keyfini deniz kenarında çıkarmayı tercih etti.

“YALAN DÜNYA SİZE KALSIN”

Sarıkaya, yaklaşık 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından “Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın” mesajıyla bikinili karelerini yayınladı.

Ünlü oyuncu, tatil pozları ile 380 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Her daim güzelliği ile adından söz ettiren Serenay’ın fit hali dikkat çekti.

“OLAĞANÜSTÜ”

Sarıkaya’ya hayranlarından; “Çok güzelsin”, “Serenay Hanım harikasınız”, “Deniz kızı”, “Sen olağanüstü bir şeysin”, “Kraliçe”, “41 kere maşallah” ve “Mükemmelsin” şeklinde övgü dolu yorumlar geldi.

TARZININ BEDELİ ORTAYA ÇIKTI

30 yaşındaki güzel oyuncunun gündem olan karelerinin ardından, tatil stilinin fiyatı da ortaya çıktı.

‘Fenomenler Ne Giymiş?’ adlı Instagram sayfasına göre; Serenay Sarıkaya’nın mavi bikinisi, 5 bin 438 TL değerinde. Ünlü ismin ünlü bir markaya ait güneş gözlüğü ise 3 bin TL.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ