Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor

178 yıl önce kurulan kahraman Türk Polis Teşkilatımız huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olmaya devam ediyor.

Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü kutlanıyor. 178 yıl önce kurulan kahraman Türk Polis Teşkilatımız huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olmaya devam ediyor.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim ve personeli Silivri Kaymakamı Tolga Toğan’ı ziyaret etti.

Kaymakam Toğan, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizin dört bir köşesinde fedakarca çalışarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan ve bu uğurda kendi canlarını sakınmayan tüm Emniyet mensuplarımızın Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Başta ilçemiz Silivri’nin huzurlu ve güvenli bir yer olması amacıyla büyük sorumluluk ve fedakarlık içinde görevlerini ifa eden İlçemiz Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ