Özellikleri Ne?

Özellikleri Ne?
  • Gündem
  • 22 Ekim 2010 16:33 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 16:52
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Özcan Işıklar ve ekibinin seçildiği günden bu güne kadar skandalların bitmediği Silivri Belediyesinde şimdide ballı kaymaklı maaş skandalı patlak verdi.

Üniversite bitirmiş doktor, mühendis vs. gibi yeni memurlar bile 5 Milyar maaş alamazken Özcan Işıklar’ın kendine yakın iki vasıfsız bayan elemana yaklaşık 5 Milyar aylık maaş vermesi Silivri kamuoyunda tepkilere neden oldu

Özcan Işıklar ve ekibinin seçildiği günden bu güne kadar skandalların bitmediği Silivri Belediyesinde şimdide ballı kaymaklı maaş skandalı patlak verdi.

Üniversite bitirmiş doktor, mühendis vs. gibi yeni memurlar bile 5 Milyar maaş alamazken Özcan Işıklar’ın kendine yakın iki vasıfsız bayan elemana yaklaşık 5 Milyar aylık maaş vermesi Silivri kamuoyunda tepkilere neden oldu.

VASIFSIZ BAYANLARA NEDEN 5 MİLYAR BALLI KAYMAKLI MAAŞ?
29 Mart seçimlerinden belediye başkanı seçildiğinde hiç bir vasfı olmayan kendine yakın bayanları yanına alan Özcan Işıklar, şimdide bu bayanlara yaklaşık 5000 TL (eski para ile 5 Milyar TL) maaş verdiği iddiaları ortalığı karıştırdı.

LİSE MEZUNU MELİS’E YAKLAŞIK 5 MİLYAR MAAŞ
Silivri belediyesinde çalışan diğer personellerin içten içe isyan bayrağı kaldırdıkları bu ballı kaymaklı maaşı alan isimlerde ikisinden bir tanesinin Özcan Işıklar’ın başkan seçildiğinde yanına aldığı, yurtdışı dâhil gece gündüz gittiği her yere götürdüğü, her yemekte yanından ayırmadığı lise mezunu fotoğrafçı Eylül ayı maaşı 4.692,08 TL olan Melis Avcı olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

ESKİ KRUPİYER MERAL’E DE YAKLAŞIK 5 MİLYAR MAAŞ
Ballı kaymaklı maaş alan diğer bayanın isminin ise Özcan Işıklar tarafından belediye gayri resmi halkla ilişkiler müdürü olarak görev yaptırılan, hiçbir resmi tecrübesi bulunmayan ve Eylül ayı maaşı 4.834,12 TL olan eski krupiyer ve eski tezgâhtar Meral Türkmen olduğu iddia ediliyor.

Ne amaçla bu kadar ballı kaymaklı maaş aldığı bilinmeyen bu ikilinin Özcan Işıklar’ın yanında gezmekten başka belediye de ne iş yaptıklarını ise kimse bilmiyor.

MAAŞLARI HANGİ ŞİRKET ÖDÜYOR?
elediyeden ballı kaymaklı maaş alan bu iki bayanın belediye de çalışmasına rağmen maaşları bir şirket üzerinden almaları ise durumun vahametini on kat daha arttırıyor.
Bu iki kişi hacrinde daha kimlerin bu şekilde ballı kaymaklı maaş aldıkları ise herkes tarafından merak konusu olmaya araştırmalar yapılmaya devam ediliyor.

AYTOS GEZİSİ İPTAL
Öte yandan Özcan Işıklar’ın Ekim ayı sonunda belediye müdürleri ve eşleri ile ballı kaymaklı maaş alan personeli de katarak Bulgaristan’ın Aytos kasabasına düzenleyeceği bir haftalık tatil gezisinin, ortaya çıkan skandal haberler ve alınan tepkiler sebebiyle iptal edildiği iddiaları bilgisi haber merkezimize ulaştı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ