MasterChef’te Duygu ve Furkan birbirine girdi

ABONE OLMasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu geceye damga vurdu. Kırmızı takımın iki yarışmacısı Duygu ve Furkan arasında büyük bir …

MasterChef’te Duygu ve Furkan birbirine girdi
  • Magazin
  • 23 Ağustos 2020 12:41 | Son Güncellenme: 23 Ağustos 2020 12:42
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu geceye damga vurdu. Kırmızı takımın iki yarışmacısı Duygu ve Furkan arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

Dünkü oyunda tatlı olarak verilen ‘creme brulee’yi Furkan ve Duygu yaptı. Ancak tatlının kıvamının tutmaması sebebiyle şeflerden de tepki gören yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi.

‘SEN BİR SUS’

Tatlıyı yaptıkları sırada Danilo Şef’e kıvam konusunda soru soran ikiliden Furkan Yalçın, Duygu’ya verdiği tepkilerle herkesi şaşırttı.

Danilo Şef’in dediğini yapamayan Furkan ekip arkadaşı Duygu’nun Şef’in sözlerini hatırlatması üzerine “Sen bir sus ya” diyerek şoke etti.

Duygu ise açıklamasında Furkan için “saygısız” dedi.

‘PASTACILIK SAYGI İSTER’

Stüdyoda konuyla ilgili konuşan Duygu, “Furkan’da gördüğüm şey inanılmaz agresif. Eleştiriyi kabul etmiyor. Tepkileri çok saygısızca oluyor. Danilo Şef bize kıvamı söyledi. Ama günün sonunda çok cıvık bir tatlımız vardı. Bunu da Furkan yaptı. Furkan Danilo Şef “bu nasıl tatlı çorba gibi” deyince de Şef’e “Bunu siz söylediniz” dedi.

Ben de bunu duyunca ‘hayır Danilo şef öyle demedi’ deyince bana çirkin bir tavır gösterdi. ‘Kes sesini’ diyerek saygısızca bir tepki. Pastacılık disiplin ister, saygı ister. Ben çok üzüldüm hep Furkan kendi doğrularına gidiyor. Çok kızgınım çok muhattap olacağımı düşünmüyorum umarım farklı takımlarda olur çarpışırız” diyerek tepki gösterdi.

FURKAN ÖZÜR DİLEDİ

Furkan ise bu açıklamalara yanıt olarak “Bir başarıyı elde ettiğimde ben bunu birlikte yaptım diyor. Ama başarısız olunca sorumluluk almıyor. Ben creme brulee’nün bir tek lezzetini savunuyorum kıvamını savunmuyorum. Ben saygısızlık yapmak istemedim yaptıysam da özür dilerim. Duygu sorumluluk almıyor” dedi.

‘AYYÜCE’NİN YAPTIĞI SIRTTAN VURMAKTIR’

Ardından kırmızı takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve Serhat dokunulmazlığı aldı. Potaya da takım kaptanı Ayyüce’yi yolladı.

Sonrasında isim veren yarışmacılardan Uğur ve Duygu, 5’er oy aldı. Haliyle potaya gidecek ismi şeçme işi kaptan Ayyüce’ye kaldı. Ayyüce de eleme adayı olarak yakın arkadaşı Duygu’yu gösterdi.

Bu hamleyle dostlukları çatırdayan ikiliden Duygu, ‘Bu sırttan vurmaktır. Bundan sonra Ayyüce benim için hiçbir şey’ diyerek dotluğun bozulduğunun sinyallerini verdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ