Komedi Dükkanı Silivri’de

Yaptığı başarısız işlerle Silivri tarihine geçen Özcan Işıklar, daha bir yıl geçmeden çöken ve bozulan ve yerlerinden çıkan rezil taş yolları söküp söküp yeniden yaptırıyor.

Komedi  Dükkanı Silivri’de
  • Gündem
  • 5 Nisan 2012 19:25 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 19:36
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Yaptığı başarısız işlerle Silivri tarihine geçen Özcan Işıklar, daha bir yıl geçmeden çöken ve bozulan ve yerlerinden çıkan rezil taş yolları söküp söküp yeniden yaptırıyor.

Silivri’nin bir sürü sokağı, doğru düzgün yola sahip değilken yepyeni ve ekonomik ömrünü tamamlamamış, milli servet asfalt yoları kazıyarak sözde prestijli yol yapacağım diyerek rezil, kullanışsız, demode, kalitesiz ve toz toprak, çamur deryası olan yollar yapan Özcan Işıklar, bu işinde de külliyen başarısız oldu.

Yapılan tüm eleştirilere kulak tıkayıp, aldırmadan bildiğini okuyan, çevreyi ve belediyeyi zarara sokan, Silivri halkının desteğini de iyiden iyiye kaybeden belediyenin başı Özcan Işıklar’ın daha bir yıl geçmeden, yaptırdığı taş yolların tamamı şimdi sökülüp sökülüp yeniden yapılıyor.

Bu yıl yapılan işlerin kalitesizliğinden, gelecek sene yeniden yapılacağı daha şimdiden belli olan rezil taş yollardan tüm vatandaşlar şikayetçi oluyor.

Rüzgar çıktığında her tarafı toz kaplayan, yağmur yağdığında çamur deryasına dönen rezil taş yollarda yağmur sonrası öbek öbek sular birikiyor ve yollar yer yer çöküyor.

Daha geçen sene yapılan Atatürk Caddesi’nin neredeyse tamamı bozulmuş vaziyette, ekipler yolun büyük bir bölümünü tamamen sökerek alt yapıyı sıkıştırmadan yeniden aynı taşlarla yine çalakalem döşüyor.

Yapıldığından bir sene bile geçmeden patates tarlasına dönen Atatürk Caddesinden sonra aynı durum Ali Çetinkaya Caddesi ve Uğur Mumcu meydanında da yaşanacağa benziyor.

Uğur Mumcu meydanında granit taşların arasına döşenen küçük paket taşların neredeyse tamamının yerlerinden çıkmış ve bozulmuş vaziyette olduğu görülüyor.

Tüm bu bozukluklara aldırmayan belediye yetkilileri meydanı kendi haline terk etmiş durumda, nereye çay bahçesi yapalım arayışlarında bulunuyor.

Vatandaşların şikayetlerine aldırmayan Özcan Işıklar aynı rezil yolu şimdide de Atatürk Meydanına yaptırıyor.

Şahip çay bahçesinin arka tarafında bulunan fıskiyelerin yanında kopan babaları ise günlerdir hiçbir belediye yetkilisi görüp tamir ettirme zahmetine girmiyor.

İçler acısı hale gelen Silivri’nin ana arterlerin yaz sezonunda da büyük sıkıntı yaratacağı şimdiden belli oluyor.

Sahilden Eski Emniyet Müdürlüğü kavşağına gelen araçlar trafik ışıklarına ulaşmak için uzun kuyruklar oluşturuyor ve kavşağı geçmek için onlarca dakika beklemek zorunda kalıyorlar.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ