Koçoğlu: “Değerli üyelerimizin desteği bize güç verdi.”

Silivri CHP’de hafta sonu tamamlanan delege seçimlerinin ardından CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Mümün Koçoğlu bir açıklama yaptı.

Koçoğlu: “Değerli üyelerimizin desteği bize güç verdi.”
  • Manşet / Politika
  • 25 Kasım 2019 00:38 | Son Güncellenme: 25 Kasım 2019 00:41
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Mümün Koçoğlu “Hangi listeden olursa olsun, seçilen tüm delegelerimizi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Partimizi şaha kaldırma hedefimize adım adım yaklaşırken siz değerli üyelerimizin desteği bize güç verdi.” dedi.

Silivri CHP’de hafta sonu tamamlanan delege seçimlerinin ardından CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Mümün Koçoğlu bir açıklama yaptı.

Koçoğlu açılamasında “Partimizin, ulu çınarımız CHP’nin mahalle delege seçimleri gün itibariyle sona ermiştir. Delege seçimlerimiz tüm mahallelerimizde kayda değer bir taşkınlık yaşanmadan, uyumlu bir ortamda gerçekleşmiştir.

CHP’nin farklı fikirlerin mozaiğinden oluşan büyük bir aile olduğunu dosta, düşmana bir kez daha gösterdik. Bu yüzden parti içi rakiplerimiz dahil tüm örgütümüzü bir kez daha tebrik ediyorum.

Partimize Silivri’de altın çağını yaşatma gayesiyle çıktığımız bu yolda önemli başarılar elde ettik. Pek çok büyük mahallemizde elde ettiğimiz yoğun delege sayımız köy ve beldelerimizde de çıkardığımız ortak listelerdeki delegelerimiz ile desteklendiğinde hedeflediğimiz sonuca ulaştığımızı gözlemledik. Elbette kimse delegelerin iradesine ipotek koyamaz, o yüzden “öndeyiz, fark attık” gibi açıklamalar yapmayı şu aşamada etik bulmuyoruz, delegelerimize saygısızlık olarak görüyoruz.

Hangi listeden olursa olsun, seçilen tüm delegelerimizi en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. Partimizi şaha kaldırma hedefimize adım adım yaklaşırken siz değerli üyelerimizin desteği bize güç verdi. Bize olan güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Bu gücü doğru yöne kanalize edip 2024 yılında iktidara yürüyeceğimizden hiç kuşkunuz olmasın!” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ