Kap içindekini dışarı sızdırdı

Kap içindekini dışarı sızdırdı
  • Gündem
  • 8 Haziran 2012 18:00 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 18:04
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Göstermelik sanat faaliyetleri ile göz boyamaya çalışan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meclis toplantısında olmadık gaf yaparak sanatçıların yaptıkları çalışmaları kendini tatmin olarak nitelendirdi.

 

8 Haziran Cuma günü Silivri belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Özcan Işıklar’ın büyük gafı damgasını vurdu.

 

Meclis toplantısı kapanmasının ardından söz alan AKP Belediye meclis üyesi İnci Aydar, Kaya ve Nihat Onater kardeşlerin Silivri belediyesine sanatevi yapılmak kaydı ile şartlı olarak bağışladıkları yerin tamamının sanatevi olarak kullanılması gerektiğini ve buranın sadece sanatseverlerin ve sanata meraklı olan kişilere tahsis edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Meclis ve encümene kararları ve yasal sorumluk gereği santevi olarak kullanılması gereken bu yerin başka bir amaçla kullanılamayacağına vurgu yapan Aydar, bu konudan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

 

Aydar’a verecek cevabı olamayan Özcan Işıklar ise türlü bahaneler öne sürdü ve sanatevi olacak yerde toplumsal destek adına yapılacak hizmetleri anlatmaya başladı.

İşte tam bu anda “5-6 sanatseverin kendini tatmin için yapacağı çalışmalara” lafını ağzından kaçıran Özcan Işıklar’a meclis üyesi İnci Aydar anında müdahale ederek sanatçıların kendini tatmin için çalışmalarda bulunmadığını toplum için çalıştıklarının söyledi. Bu sözlerin ardından lafı çeviren Özcan Işıklar, “evet sanat toplumsaldır” demek zorunda kaldı. Işıklar daha sonra Zeki Müren’in ben sanatı kendim için yaparım sözüne hak verdiğini de ifade etti.

 

Özcan Işıklar sanat adına yapılan faaliyetlerde samimi olmadığını, göstermelik işler yaptığını kırdığı bu potlarıyla, ağzından kaçırdığı “kendini tatmin” sözüyle bir kere daha gösterdi.

Kısaca kendi tabiriyle “Kap içinde ne varsa onu dışarı sızdırır” sözünün haklılığı ortaya çıkmış oldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ