Kadir Doğulu’nun Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydı iddiasına Kadir Doğulu bakın ne dedi.

Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi adlı dizideki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile hakkında çıkan iddialar yeniden alevlendi. 2016 yılında Neslihan …

Kadir Doğulu’nun Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydı iddiasına Kadir Doğulu bakın ne dedi.
  • Magazin
  • 25 Nisan 2022 21:27 | Son Güncellenme: 25 Nisan 2022 21:29
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi adlı dizideki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile hakkında çıkan iddialar yeniden alevlendi. 2016 yılında Neslihan Atagül ile evlenen Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinde birlikte rol aldığı ve o dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Serra Arıtürk hakkında yeni bir söylenti daha dolaşmaya başladı.

Sosyal medyada Felaket Tellalı lakabıyla bilinen Onur Akay, Kadir Doğulu’nun evli olmasına rağmen rol arkadaşı Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığını iddia etti. Akay, “Kulislerde olan iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi” ifadelerini kullanırken kaynağının ise ünlü çifte çok yakın bir oyuncu olduğunu belirtti.

Serra Arıtürk hamile iddiası

Onur Akay, konu hakkında duyduğu iddiaları açıklarken, dizi çekimleri esnasında imam nikahı kıydıklarını ve ikilinin Urla’da bir evde buluştuklarını ifade etti.

İddiaya göre; Serra Arıtürk’ün ailesinin Urla’da yaşadığı bilinirken, çevreden duyulan söylentiler arasında hamile olduğunun da yer aldığı öğrenildi.

Kadir Doğulu ne dedi

Serra Arıtürk ve Neslihan Atagül, magazin gündemine bomba gibi düşen iddialar hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Kadir Doğulu ise sorular üzerine “O haberi çıkarana sorun. Allah yardımcısı olsun onun” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ