İYİ Parti Silivri Yerel Gazetecilerini Ağırladı.

İYİ Parti Silivri Yerel Gazetecilerini Ağırladı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazetecileri günü dolayısıyla Silivri’de çalışan yerel gazeteciler ile bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 12 Ocak Pazar günü İyi Parti Silivri İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı toplantısında, İYİ Parti Silivri İlçe yönetim kurulu üyelerinin de tanıtımı gerçekleştirildi.

Toplantıya İYİ Parti Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ethem Baykal, İstanbul İyi Parti il Başkan Yardımcıları Orhan Can, Celalettin Akyol, Mümin Günler, İyi parti Silivri ilçe başkanı A. Refik Bek ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte katıldılar.

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kahvaltıda bir konuşma yapan İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek “10 Ocak Gazeteciler Günü Münasebetiyle Cuma günü Şehit Kardeşimiz Olcay Özcan ve ebediyete intikal etmiş gazeteci arkadaşlarımızın ruhuna Mevlüt okuttuk. Bu gün de sizlerle bir araya gelip hem sabah kahvaltımızı birlikte yapıp Hem de günün anısına birer hediye takdim ederken, yeni atanan yönetim kurulumuzu da sizlerle tanıştırmak istedim . Katılımınızdan dolayı size çok teşekkür ediyor, nice 10 Ocaklara diyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantıya Bizim Silivri Haberi temsilen, Silivri temsilcimiz Bedri Saçkıran katıldı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ