Işıklar+İYİ Parti+Yıldırım+Koçoğlu=250Kişi

Adaylığı açıklanan Özcan Işıklar’ın partilileri ile buluşması çok sönük geçti.

Işıklar+İYİ Parti+Yıldırım+Koçoğlu=250Kişi
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Adaylığı açıklanan Özcan Işıklar’ın partilileri ile buluşması çok sönük geçti.

Parti içi tepkilere rağmen, PM’den 2 defa geçmemesine rağmen, Silivri halkının çoğunluğunun aday gösterilmesini istememesine rağmen ısrarla Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterilen Özcan Işıklar’ın partilileri ile buluşması son derece sönük geçti.

IŞIKLAR 250 KİŞİ TOPLAYAMADI
Diğer aday adayları Abdullah Yıldırım ve Mümün Koçoğlu’nu zoraki ikna ederek yanına alıp ve de İYİ parti üyelerini de partiye davet etmesine rağmen Özcan Işıklar 250 kişiyi bir araya toplayamadı.

Oldukça sönük geçen toplantı Özcan Işıklar’ın adaylığının ve bu grupla seçim kazanmasının mümkün olmadığını bir kez daha gösterdi.

IŞIKLAR’I SEÇİM KAYBETME ENDİŞESİ SARDI
Bu durumdan endişeye düştüğü her halinden belli olan Özcan Işıklar, vatandaşların desteklediği adaylardan Bora Balcıoğlu’nu da yanına almak için kandırma çabası içinde olduğu öğrenildi.

YILDIRIM NE İLE NASIL İKNA EDİLDİ?
Bilindiği üzere daha önce aday adayı Abdullah Yıldırım’ı belediye başkan yardımcısı iken suçlayarak ve iftiralar atarak belediyeden atan birbirlerine söylemedik söz bırakmayan, ağza alınmayacak küfürler eden, Özcan Işıklar şimdi oy için Yıldırım’ı nasıl ikna ederek yanına aldığı kamuoyunca merak konusu oldu. Abdullah Yıldırım’ın ise bu ağır suçlamaları ve küfürleri nasıl sineye çekerek desteğe geldiğine anlam verilemedi.
Nasıl bir menfaat ilişkisi olduğu ise daha sonra ortaya çıkacak.

MÜMÜN KOÇOĞLU MAKAM PEŞİNDE Mİ?
Özcan Işıklar’a muhalefet olan ve yıllardır Selami Değirmenci’nin yanında yer alan diğer aday adayı Mümün Koçoğlu’nun ise mevki, makam vaatleri ile ikna edildiği iddia edildiği ve kandırıldığı iddia edildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ