IŞIKLAR’IN ÖZGÜR VE TARAFSIZ BASINA NEFRETİ SÜRÜYOR

IŞIKLAR’IN ÖZGÜR VE TARAFSIZ BASINA NEFRETİ SÜRÜYOR
  • Gündem / Yerel
  • 1 Kasım 2010 16:08 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 16:12
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Meclis toplantısında belediyeden ballı kaymaklı maaş alan personel ile ilgili AKP önergesine sözlü yanıt veren Özcan Işıklar, kendine yakın personeli ve kendisini eleştiren özgür, tarafsız, bağımsız ve maaş almayan basına karşı nefretini, kinini kusmayı sürdürüyor.

Silivri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın ilkinde görüşülen gündem maddelerinden 3’ü karara bağlanırken, 6 tanesi de ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantıda belediyeden maaş alan personel ile ilgili AKP önergesine sözlü yanıt veren Özcan Işıklar, kendine yakın personeli ve kendisini eleştiren özgür ve tarafsız basına karşı nefretini, kinini kusmayı sürdürüyor.

Basının özgür iradesi ile eleştiri yapmasını menfaat ve çıkar ilişkilerine ve şantaj gibi saçma sapan bahanelerle açıklayan Işıklar, bir zamanlar kendisini yerden yere vuran yazılar yazan birini halkla ilişkilere neden aldığını açıklayamadı.

Özcan Işıklar’ı ve yaptıklarını eleştiren basın mensuplarının ise şimdi dört gözle yasal zeminde yüzleşmeyi beklediği öğrenildi.

Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı ilk toplantısını 01 Kasım Pazartesi Günü saat 14.30’da gerçekleştirildi. İki gündem maddesinin de eklenmesiyle 9 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; 3 madde karara bağlanırken, 6 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi.

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDELERİ

Belediyeye ait 34 Z 6651 plakalı aracın Tekirdağ İli, Saray ilçesi, Büyükyoncalı Belediye Başkanlığına devrinin görüşüldüğü 1. Gündem maddesi oy birliğiyle karara bağlandı.
Gündemin 2. Maddesinde görüşülen Belediye kadrolarında unvan değişikliği yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.
3. Gündem maddesi olan C-11 Grubuna giren belediyeye avukat kadrosunun alınması da oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.

Silivri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 2’inci 05 Kasım Cuma Günü saat 14.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ