Ilgaz vuruluyor! İşte ‘Yargı’nın soluksuz izlenecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’da nefesler tutuluyor. 62’nci bölümden yayınlanan tanıtımda; Ilgaz’ın Turgut Ali ile karşı karşıya kaldığı anlar ve yaşanan olaylarla bağlantısı ortaya çıkan Turgut Ali’nin arkasını dönen Ilgaz’ı vurması soluksuz izlenecek bölümün sinyallerini veriyor.

Ilgaz vuruluyor! İşte ‘Yargı’nın soluksuz izlenecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı
  • TV-Dizi
  • 25 Nisan 2023 13:44 | Son Güncellenme: 26 Nisan 2023 10:00
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Ay Yapım imzalı Yargı’nın 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak 62’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümden yayınlanan tanıtım birçok soruyu da beraberinde getiriyor.

ILGAZ ÖLDÜ MÜ?

Turgut Ali’nin (Yurdaer Okur) zorla boş bir alana getirdiği Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) onu yaptığı yanlıştan döndürmeye çalışsa da başaramaz. Turgut Ali, Ilgaz’ı vurur.

Eren (Uğur Aslan), Metin (Hüseyin Avni Danyal) ve Çınar’ın (Arda Anarat) yıkılmış halleri, “Ilgaz öldü mü?” sorusuyla yeni bölüme dair merakı artırıyor.

OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer aldığı sevilen dizinin kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ