Gelecek Partisinden Silivrili Kuaförlere Maske Desteği

Gelecek Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı ve beraberindeki partililer, çarşı merkezinde bayan kuaförlerine siperlik ve maske dağıttı.

Gelecek Partisinden Silivrili Kuaförlere Maske Desteği
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Gelecek Partisi İstanbul Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Semih Kolsuz ve yönetimi, 14 Mayıs Perşembe günü Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kolsuz ve yönetimi, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı, Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldırım ve parti gönüllüleri tarafından karşılandı.

İlçe binasında partinin yapılanması ve yapılan çalışmalar hakkında yapılan görüşmelerin ardından Gelecek Partisi İstanbul Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Semih Kolsuz ve Gelecek Partisi Silivri İlçe kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı ve partililer, çarşı merkezinde berber ve kuaförlere siperlik ve maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları yönetimi, Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı, Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldırım ve partililer esnaflara ayrıca hayırlı işler temennisinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ