Gelecek Partisi 1. İstanbul İl Kongresini yapıyor.

Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı 1.Olağan İl Kongresini yapıyor.

Gelecek Partisi 1. İstanbul İl Kongresini yapıyor.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı 1.Olağan İl Kongresini yapıyor. Gelecek Partisi İstanbul İl Kongresi 16 Ağustos Pazar Günü saat 15.00’de Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul İl Kongresine Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da katılacak.
1.Olağan İl Kongresini yapacak olan Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in bir taraftan Yönetim Listesini hazırladığı bir taraftan da Kongrede diğer partilerden Gelecek Partisi’ne katılacak olan isimlerle görüşmeler yaptığı öğrenildi.
Alınan bilgilere göre Gelecek Partisi’ne yeni katılacak olan isimler arasında İstanbul siyasetinde tanınan önemli siyasetçiler ve önemli STK temsilcilerinin olduğu ifade ediliyor.

İl Başkanı İsa Mesih Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gelecek Partisi ailemiz büyüyor. Yarın yapılacak olan İstanbul İl Kongremizde partimize çok sayıda yeni üye katılımı olacak. Önemli siyasetçi ve STK Temsilcilerinin partimize katılacağı bu heyecanı birlikte yaşayalım İstanbul” açıklamasında bulundu.

İstanbul İl Kongresinde Gelecek Partisi’ne katılacak olan önemli isimlere Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından üyelik rozeti takılacak. Gelecek Partisine katılan isimler İstanbul’da birbirinden farklı kesimleri temsil ediyor ve bu isimlerin toplamda binlerce ifade edilen çevreleriyle birlikte partiye katılım sağlayacağı ifade ediliyor.

Gelecek Partisi İstanbul İl Kongresi 16 Ağustos Pazar Günü saat 15.00’da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ