Esenyurt’un gururları madalyaya doymuyor

13 ilden gelen kadın ve erkek toplam 54 bedensel engelli sporcunun yarıştığı şampiyonada, Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün yetiştirdiği 3 halterci de madalya mücadelesi verdi.

Esenyurt’un gururları madalyaya doymuyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Esenyurt Belediyesi’nin yetiştirdiği engelli halterciler Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 3 ayrı madalyayla dönerek ilçeye büyük gurur yaşattı.

Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası 23 Kasım tarihinde Kocaeli’de yapıldı. 13 ilden gelen kadın ve erkek toplam 54 bedensel engelli sporcunun yarıştığı şampiyonada, Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün yetiştirdiği 3 halterci de madalya mücadelesi verdi.

Başiskele’de bulunan bir otelde gerçekleştirilen şampiyonada, 88 kiloda Murat Bulut Türkiye ikincisi olurken, 54 kiloda yarışan Hasan Koçak ile 80 kiloda yarışan Gökhan Yıldırım Türkiye üçüncüsü oldular. Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Antrenörü Mehmet Akkaya’da genç haltercileri şampiyonada yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ