Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Tasarım-Üretim proje şenliği

Edirne’de, Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Tasarım-Üretim proje şenliği düzenlendi.

Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Tasarım-Üretim proje şenliği
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Edirne’de, Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Tasarım-Üretim proje şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan öğrenciler birbirinden farklı projeleri ile yeteneklerini ve hayal güçlerini tasarıma çevirme şansı buldu.

Edirne Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda düzenlenen Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Tasarım-Üretim proje şenliğine öğrenciler ve velileri yoğun katılım gösterdi.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinin eğitim modeli, girişimcilik, kreatif düşünme, eleştirel düşünme, karmaşık problemleri çözme, etkili iletişim ve takım çalışması gibi becerileri kazanmalarına yönelik tasarlandı.

Denayaplarda, ortaokul ve liseye başlangıç çağındaki gençlerimiz Tasarım-Üretim, Robotik-Kodlama, Elektronik Programlama, Yazılım Teknolojileri, Havacılık ve Uzay Teknolojileri gibi alanlarda eğitimler aldılar.

Toplamda 3 yıllık bir süreçte, hem temel teknoloji yetkinlikleri, hem özel ilgi alanlarında derinleşme, hem de proje üretme kabiliyeti elde edecekler.

Bu doğrultuda Tasarım ve Üretim dersleri ile ilk modülüne 16 Temmuz 2019 tarihinde başlamış olan Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Eğitimlerinin sonunda Proje Şenliği düzenlendi. Şenlik Gençlerin ve Velilerin yoğun katılımı ile Edirne Gençlik Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ