Doruk Bulut’tan halkımıza mesaj

CHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut Seçimlere bir kaç gün kala Sosyal ağ üzerinden paylaşımda bulunarak destek istedi.

Doruk Bulut’tan halkımıza mesaj
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut Seçimlere bir kaç gün kala Sosyal ağ üzerinden paylaşımda bulunarak destek istedi.

CHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut mesajı şöyle;

Kıymetli Hemşerilerim;
Merhaba, ben Doruk Bulut. Balkan ve Rumeli kökenli bir ailenin 3. kuşak ferdi olarak 1978 yılında İstanbul Silivri Değirmenköy’de doğdum. İlk, orta ve lise eğitimlerimi İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Makine bölümünü bitirerek mezun oldum. Ailemizin toprağa olan ilgisinden çiftçiliğe yöneldim. Şu anda çiftçiliğin yanı sıra bir firmada üst düzey yönetici olarak meslek hayatımı sürdürüyorum.

Sizlerle buluşmama vesile olan siyaset hayatıma “Bir Çift Mavi Göz’ün” hayal ettiği Türkiye’de benimde izim olması için 2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak başladım. Gençlerin yeri var diyerek 2004-2009 yılları arasında CHP Değirmenköy Belde Başkanlığı görevini yürüttüm.
2009-2014 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Meclis Üyeliği, 2014-2019 tarihleri arasına Cumhuriyet Halk Partisi İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi ve 2019-2023 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüttüm.

28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olmak için Silivri Belediye Meclisi üyeliğinden istifa ettim. Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve parti kurullarımızın uygun görmesi; siz kıymetli halkımızın teveccühünü kazanmak için 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde İstanbul 3. Bölge’den aday oldum.
Evli ve bir çocuk sahibiyim.
CHP
DorukBulut

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ