Çorlu’ya Yılın Partner Şehri ödülü

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından Fransa’nın Strazburg kentinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine Yılın Partner Şehri ödülü verildi.

Çorlu’ya Yılın Partner Şehri ödülü
  • Güncel / Manşet
  • 26 Şubat 2020 18:15 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2020 18:45
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından Fransa’nın Strazburg kentinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine Yılın Partner Şehri ödülü verildi.

Sürdürdüğü çalışmaları Avrupa vitrinine taşıyan Çorlu Belediyesi, Avrupa Konseyi’nin en prestijli ödüllerinden “12 Yıldız Şehri” ünvanını almaya hak kazandı.

Mahalle Toplantıları, Aktif Şehir organizasyonları, sosyal sorumluluk uygulamaları, Çevre ve gençlere yönelik projeler gibi toplumsal katılımcılığı artıran çalışmalar, ödülün Çorlu’ya getirilmesinde etkili oldu.

ÖDÜL FRANSA’DA VERİLDİ
Birbirinden değerli projeler üreten Çorlu Belediyesi; Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından verilen “12 Yıldız Şehri” unvanına layık görüldü.

Çorlu Belediyesi, bugüne kadar hayata geçirdiği örnek hizmetleri göz önünde bulundurularak ödüle ulaştı. Fransa’nın Strazburg kentindeki ödül törenine Çorlu Belediyesi’nin yanı sıra, aday kentlerin temsilcileri de katıldı.

Avrupa’nın en prestijli ödülünü Tekirdağ’a getirdikleri için mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Çorlu Belediyesi’nden “Gururumuz büyük… Avrupa Konseyi’nin en prestijli ödüllerinden birini Çorlu’muza kazandırdık! Kentimizle bir kez daha gurur duyduk! Bu gurur hepimizin!” paylaşımı yapıldı.

ÇORLU’YA “YILIN PARTNER ŞEHRİ” ÖDÜLÜ
Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından demokratik katılımı yerel düzeyde güçlendirme amacıyla organize edilen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nda kentimiz, Avrupa Konseyi’nin en prestijli ödülleri arasında bulunan ve geçmiş dönem adı “12 Yıldız Avrupa Şehri” unvanı ödülü olan ve şimdiki adı ‘’Yılın Partner Şehri’’ unvanı olarak değiştirilen büyük ödülü kazandı.

ÖDÜLÜ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜNER ÇETİN ALDI
Ödül, 25 Şubat 2020 tarihinde Strazburg’da gerçekleştirilen ödül töreninde Çorlu Belediyesi adına törene katılan Başkan Yardımcısı Güner Çetin’e takdim edildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ