Beylikdüzü Gıda Bankası yeni yerinde

Beylikdüzü Belediyesi ve El Ele Yaşam Derneği işbirliği ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan Gıda Bankası, Yakuplu’daki yeni yerine taşındı.

Beylikdüzü Gıda Bankası yeni yerinde
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Vatandaşlara daha donanımlı ve kaliteli hizmet verebilmek için yeri değişen Gıda Bankası, yeni adresinde de ihtiyaç sahibi ailelerin destekçisi olmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile El Ele Yaşam Derneği’nin işbirliğiyle 2015 yılında açılan ve açıldığı günden bu yana, ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve temizlik malzemesi desteğini sürdüren Gıda Bankası, yeni yerine taşındı.

Yakuplu Mahallesi, Lalezar Sokak’ta bulunan yeni yerinde, metrekare olarak daha büyük bir alanda hizmet vermeye başlayan Gıda Bankası, ihtiyaç sahibi ailelere, hafta içi, 08.30-17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan ve daha önce Yakuplu Mahallesi’ndeki Büşra Virdil Sağlık Dayanışma ve Takip Merkezi’nin yanında, 240 metrekarelik bir alanda hizmet veren Gıda Bankası, ihtiyaç sahibi ailelere Yakuplu Mahallesi, Lalezar Sokak, No:4/1 adresindeki 450 metrekarelik yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Ayda bin 500 ihtiyaç sahibi ailenin faydalandığı Gıda Bankası, artık daha merkezi daha geniş ve daha donanımlı bir alanda hizmet verecek.

“Yardımlarımıza aralıksız devam edeceğiz”
Gıda Bankası’nın yeni yerinin hem vatandaşlar hem bağışçılar açısından daha erişilebilir olduğuna dikkat çeken Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba “Biz, Beylikdüzü’nde kocaman bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdinin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi bizim için çok önemli. Gıda Bankası ile ayda bin 500 ihtiyaç sahibi ailenin bütçesine destek oluyoruz. Beylikdüzü Belediyesi olarak Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü uzmanlarımızın sosyal inceleme ile belirlediği ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız ve yardımlarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ