Beklenen Gelişme

Beklenen Gelişme
  • Gündem
  • 22 Ekim 2010 16:24 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 16:28
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesinden gelen çatırtı sesleri sonrasında beklenen gelişme…

İlk olarak Gazeteniz Bizim Silivri’nin 15 Ekim günü manşetten verdiği Silivri Belediyesinde istifa iddiaları haberinin arkasından yankılar devam ediyor.

İlk olarak Gazeteniz Bizim Silivri’nin 15 Ekim günü manşetten verdiği Silivri Belediyesinde istifa iddiaları haberinin arkasından yankılar başladı ve Abdullah Yıldırım istifasını vermeye hazırlanıyor.

HABERİMİZDE YAZILANLAR AYNEN UYGULANDI
Haberimizin ardından Özcan Işıklar ile anlaşmazlıkları iyice su yüzüne çıkmış ve geçtiğimiz hafta içinde Abdullah Yıldırım’a bağlı Zabıta Müdürü, Selçuk Kamış görevden alınmış ve Yıldırım’ın Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Amirliği, Silkent A.Ş. gibi kendisine bağlı birimler ve yetkileri başkanlıkça devir alınarak diğer başkan yardımcılarına verilmişti.

Bunun üzerine daha fazla görevde kalamayacağı iyice belli olan Abdullah Yıldırım’ın görevinden istifa edeceği Yıldırım’a yakın çevrelerden öğrenildi.

İLK VE DOĞRU HABER BİZİM SİLİVRİ’DE
Geçen Cuma günü haberi ilk kez sizlere duyuran gazetemizin ardından bazı internet siteler istifa etmeyecek gibi girdilerse gelişmeler Bizim Silivri Gazetesini haklı çıkardı.

YILDIRIM AÇIKLAMAYI IŞIKLAR’A BIRAKTI
Yıldırım’ın geçtiğimiz pazartesi günü yapmayı düşündüğü basın açıklaması ise Işıklar’a kaldı. Pazartesi günü izin alarak belediyeden ayrılan Yıldırım’ın odasından kişiler eşyalarını aldığı öğrenildi.

Yıldırım Konusunda sessizliğini sürdüren Özcan Işıklar’ın önümüzdeki günlerde siyasi bir dille Abdullah Yıldırım’ın ayrılma sebeplerini üstü kapalı olarak kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi. Işıklar’ın açıklamada bulunmaması halinde ise spekülasyonların başka yöne kayacağı ön görülüyor.

IŞIKLAR’DAN SİYASİ ÜSLUPTA AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Belediyeye yakın haber kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre, Özcan Işıklar’ın açıklama yapmaya karar vermesi halinde Yıldırım’ın görevden ayrılması konusundaki yapacağı açıklamasının belediyedeki çok başlılık ve otorite kargaşası konusuna dayandıracağı öğrenildi.

GAZETEMİZ YAZARLARI BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTI
Böylece Gazetemiz Yazarlarının da aylardan beri köşe yazılarında dile getirdiği, her fırsatta Özcan Işıklar’ı çok başlılık ve otoritesizlik konusunda ki eleştirilerinde ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ