Aslan Elmas tartışma sonucu Fahrettin Berktaş’ı silahla vurdu.

AKP Silivri İlçe Teşkilatında önemli görevlerde bulunan Aslan Elmas, tartışma yaşadığı Fahrettin Berktaş’ı ayağından vurdu.

Aslan Elmas tartışma sonucu Fahrettin Berktaş’ı silahla vurdu.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

AKP Silivri İlçe Teşkilatında önemli görevlerde bulunan Aslan Elmas, tartışma yaşadığı Fahrettin Berktaş’ı ayağından vurdu.

Kendisi hakkında sosyal medyada yaptığı yorumlar ve Davutoğlu’nun partisine geçecek söylentileri hakkında, Fahrettin Berktaş’ı konuşmaya çağıran aralarında geçen tartışmanın ardından diz kapağı ile ayağından silahla vurarak yarayan Aslan Elmas yakalanıp göz altına alınırken, Fahrettin Berktaş ilk ifadesinde azmettirici olarak Metin Karakaş’ın ismini verdi.

Karakaş: Maksadı nedir anlamadım.
Bunu üzerine ifadesine başvurulan Metin Karakaş, Fahrettin Berktaş’ı 4 yıldır görmediğini ne maksatla kendisinin adını verdiğini anlamadığını, olayla uzaktan yakından alakası bulunmadığını söyledi. Aslan Elmas ile hiç görüşmediklerini Gelecek Partisi ilçe başkanlığı için bir teklifte bulunmadıklarını da söyledi.

Aslan Elmas olayın ardından tutuklanırken Fahrettin Berktaş’ın ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Aslan Elmas’ın daha önce yaptığı açıklamada ise şunları söylemişti;
2008 yılında dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın rozet takarak üyesi olmaktan şeref duyduğum AK Parti ailesine katıldım. 12 yıl boyunca Silivri’de şahsıma verilen tüm görevleri gücüm yettiğince yerine getirme gayretinde bulundum. İnandığım ve mücadelesinde hiç gocunmadığım AK Partideki tüm gayretlerimde amacım sadece doğup büyüdüğüm bu topraklara ‘taş üstüne bir taş da ben nasıl koyabilirim’ inancı olmuştur. Allah’ta şahittir tüm hayalimde bundan ibarettir. Lakin bugün geldiğimiz noktada aktif siyasi hayatımı en azından resmi mecralarda belki de kısmi olarak noktalama kararı almış bulunuyorum. Bu kararımda her hangi bir unsur kesinlikle rol oynamamıştır.

Olay tamamen bundan ibaretken, gün içerisinde özellikle sosyal medyada şahsımı hedef alarak ve üzülerek okuduğum bazı aslı astarı olmayan mesnetsiz yorumları, omuz omuza mücadele verdiğim bazı isimlerin ağır eleştirilerini görmeyi çok yakışıksız buldum. Hele ki beni çok iyi tanıdığını bildiğim bu isimlerin başka partide siyaset yapacağımı iddia etmeleri kesinlikle kocaman bir YALANDIR. Hatta alenen İFTİRADIR! Şunu net bir şekilde ifade ediyorum ki, başka bir partinin ilçe başkanlığı bana teklif edilmediği gibi, var sayalım iletildi; bundan dolayı da gurur duyacağımı eklemek istiyorum. En azından bu donanıma sahip olabildiğimi hissettireceği fikri bile bana güç ve mutluluk verir.

Ama çok merak edenleriniz varsa bir kez daha yüksek sesle söylüyorum! Benim başka bir partide görev arayışım yoktur. Yıllarca emek verdiğim, üyesi olmaktan şeref duyduğum, çatısı altında bu millete hizmet etme sevincini yaşadığım AK Parti’ye desteğim dün olduğu gibi bundan sonrada tamdır.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ