Arkaz: “Silivri layık olduğu yere gelecek”

MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, düzenlediği basın toplantısında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Arkaz: “Silivri layık olduğu yere gelecek”
  • Güncel / Manşet
  • 30 Haziran 2020 10:41 | Son Güncellenme: 30 Haziran 2020 17:11
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili olarak çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda 1981 yılından beri Silivri’de yaşadığını vurgulayan Arkaz Silivri’deki insanlar kendilerinin dostları olduğunu söyleyerek herkesin bir şekilde Silivri ile bağlantısı olduğunu belirtti.
Arkaz, “Hem İstanbul hem de Silivri’de yaşamak insana çok büyük bir farklılık katıyor. İstanbul’daki sorunları gördükten sonra Silivri’ye gelince rahatlıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Arkaz, Silivri’nin tarım ve hayvancılık konusunda İstanbul’un önemli bölgelerinden biri olduğuna dikkat çekerek “Şunu her zaman savunuyorum Silivri ve Trakya iyi işlenirse, İstanbul’u besler. Gelecek konusunda ümidimiz şudur ki hayvancılık, meyve sebze konusunda İstanbul başka illerden ürüne ihtiyaç duymasın. Bunların bölgemiz Silivri, Çatalca, Arnatvutköy ve Trakya’dan karşılanması, temin edilmesidir. Devletimiz ve hükümetimizden Trakya’nın tarım ve hayvancılık konusunda güçlendirilmesi, desteklenmesini talep ediyoruz, buna yönelik çalışma ile girişimlerimiz var. Bu yaklaşımı destekliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başarısız olduğunu iddia etti. Arkaz, “Sayın İmamoğlu siyaseti bırakıp İstanbul’a başkanlık yapsa çok daha iyi olur. Ben kendisi başarılı göremiyorum. Başarısız olarak görüyorum. Belediye başkanlığını bırakıp siyaset yapmaya başladı. Güneydoğu tarafına seyahatler falan yapıyor. İstanbul’u yönetmek kolay değil. İstanbul’u iyi tanımak lazım. Ekibinin iyi olması lazım. Güneydoğu’da ne işin var? Avrupa’da mezar ziyaretlerinde ne işin var.” dedi.

Volkan Yılmaz’a oy veren vermeyen herkes memnun olduğunu söyleyen Arkaz,
“Volkan Bey’i daha önceden tanıyorum müteşebbis bir ailenin evladı. Belediye başkanının bölgenin insanı ve sevilen biri olması lazım. Başkan Bey insanlara göz hizasından bakan biri. Asla en ufak bir böbürlenme, kibir yok. Bir de ötekileştirmeyi sevmeyen biri.” dedi.

Silivri’de huzur ve mutluluk var olduğunu söyleyen Arkaz “Sorunları bir çırpıda ortadan kaldıramazsınız. Samimiyet, dürüstlük, ahlak, şehri emin belediye reisi olmak lazım. Volkan Yılmaz’ın ne kadar farkla seçildiğini biliyorsunuz. Yarın seçim olsa daha fazla fark yapar. Sıkıntı görmüyorum iyi olacağına inanıyorum. Silivri’nin layık olduğu yere geleceğini düşünüyorum. Marka şehir olacağız inşallah.”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ