Abdullah Yıldırım: “Yaptık yine yaparız.”

Bugünden itibaren startını verdiklerini söyleyen CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Abdullah Yıldırım, “Bu hasretle yola çıkıyoruz. Yaptık yine yaparız. Bunu bir iddia olarak söylemiyoruz. Biz kendimizi daha önce ispatladık.” dedi.

Abdullah Yıldırım: “Yaptık yine yaparız.”
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Abdullah Yıldırım, 19 Kasım Salı günü Öğretmenevi’nde basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi.

“Yaptık yine yaparız.”
CHP’nin Silivri’de çok güçlü bir tabanı diyerek sözlerine başlayan Abdullah Yıldırım, “Bizim iddiamız değerli üyelerimizi bir araya toparlamak, partimizi bütünleştirmek. CHP’nin Silivri’de çok güçlü bir tabanı var. Birlikteliğimizi korumak ve tekrar seçimleri almak boynumuzun borcudur. Bugünden itibaren startını veriyoruz. Bu hasretle yola çıkıyoruz. Yaptık yine yaparız. Bunu bir iddia olarak söylemiyoruz. Biz kendimizi daha önce ispatladık.” dedi.

“Gençliğin enerjisini tecrübe ile birleştiriyoruz”
Ekip arkadaşlarının hepsinin pırıl pırıl, çok düzgün yaşantıları olan, tamamen CHP ideolojisinde olan insanlar olduğuna vurgu yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Abdullah Yıldırım, “Bana omuz verdiler, beraber bir yola çıktık. Sizlerin huzurunda kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Çok büyük bir işe giriştik ama gençliğin enerjisini tecrübe ile birleştirdiğimizde bizim başaramayacağımız hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

“Yeni dönemde CHP Silivri İlçe Örgütü, bambaşka olacak.”
Yıldırım, “Bu işe niyet etmiş arkadaşlarımız plan ve projelerinden bahsediyor. Parti yönetmek samimiyet ve özveri ister. Biz bunları yaptık geçtik arkadaşlar. Yeni dönemde CHP Silivri İlçe Örgütü, bambaşka olacak. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, düzenli örgüt toplantıları yapılarak parti üyelerimizin öneri ve görüşleri doğrultusunda, il ve genel merkezimizle bağımızı güçlendirip, ilçemizde etkin bir siyaset yürüteceğiz. Kapalı kapılar arkasında birkaç kişi ile alınan kararlar dönemine son vereceğiz. Toplumun kanayan yaraları ve sorunların çözümü için yerel siyasetle, Silivri’de yaşayan hemşerilerimizle ve partililerimiz ile ilişkilerimizi güçlendirip kucaklayıcı olacağız. Çünkü bizim daha güçlü durmaya ihtiyacımız var. Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman parti binamız örgütümüzle dolup taşmalı, partililerimiz her an partiye gelerek fikirlerini, düşüncelerini dile getirmeliler.” dedi.

“Sadece bir dönem için tekrar göreve talip olduğumu ilan ediyorum”
Silivri’nin geleceğine katkı sunmak adına ciddi bir hazırlık içerisinde olduklarını söyleyen CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Abdullah Yıldırım, “CHP’ye gönül vermiş arkadaşlarıma sadece bir dönem için tekrar göreve talip olduğumu ilan ediyorum. Türkiye şartları normal seyrederse 2024’te bir yerel seçim olacaktır. Ondan önce bir genel seçim olur mu olmaz mı bilmiyoruz. Bugünden 2024 hesabı yapanlar bir kongreyi daha göze almalılar. Çok şükür benim bu anlamda hiçbir sıkıntım yok.” dedi.

Yıldırım “Bu parti kimsenin babasının malı değil sözlerinde devam eden CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Abdullah Yıldırım, “Bu parti Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği partidir. Bunun herkes kıymetini bilecek. Bu parti sana ne görev veriyorsa yapacaksın. Bu partiye ne katkı sunduysan çıkarıp belgeleyeceksin. Bu arkadaşlarıma kızmıyorum. Böyle olmalıydı ama neden böyle oldu? İnsanların egosu mu, farlı düşünceleri mi veya ilerideki ikballeri mi? Keşke böyle olmasaydı.” dedi.

“%3-4 oyu olan bir parti bugün gelmiş Silivri’yi yönetiyor.”
CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Abdullah Yıldırım, “Şimdi %3-4 oyu olan bir parti bugün gelmiş Silivri’yi yönetiyor. Kadrosu yok, hazırlığı yok, bir şeyi yok. Hala orada CHP’li arkadaşlarımız duruyor. Demek ki işlerini iyi yapıyorlar ki duruyorlar. Ama işleri iyi yapmayla da seçim kazanılmıyor. Siyaset bu işin içine girer arkadaşlar. Bu işi koordine eden vatandaş, şahıs, başkan, meclis üyeleri, yardımcıları kimlerse bunlar işi organize ederse seçim kaybetme diye bir olay söz konusu olamaz. Halkla bütünleşirseniz olamaz. Halka hizmet ederseniz bu halk size karşılığını verir. Bu halk size istemediğiniz kadar kredi açar. Yeter ki dokunmasını bilin.” dedi.

Çok değerli, her şeyi ince eleyip sık dokuyan bir örgütün olduğunu söyleyen CHP Silivri İlçe Başkanı Adayı Abdullah Yıldırım, “Kimin ne olduğunu, daha önce ne yaptığını çok iyi biliyorlar. 10 sene önce olan biteni hatırlatıyorlar. Geçtiğimiz akşam bir mahalle ziyaretinde hemşerimiz bana, 2009 seçimlerinde aramızda geçen bir konuyu hatırlattı. Hüseyin Turan’ın seçim arabası geziyormuş, CHP’nin ortalarda dolaşan bir aracı yok diye bana, “Siz neden yollamıyorsunuz?” demiş. Hemşerimizin bu talebi üzerine hemen seçim arabasını beldemize göndermişim.“10 dakika sonra seçim arabası dolaşmaya başladı” dedi. Ben unutmuşum ama vatandaşımız unutmuyor işte. İşte bu üyelerimiz seçimlerde, bu tür etkinliklerde bu işin içerisindeki aktörü ve dublörleri ve onların yanındaki suflörleri de çok iyi ayırt edebiliyorlar. Üyelerimizin hafızası çok kuvvetlidir. Kimse kimseyi kandıramaz. Üyelerimizin kulağı hassastır, vicdanı hürdür. Günü geldiğinde gereğini yerine getireceklerine inanıyorum. Biz kendimizden ve partimizden eminiz.” dedi.

“Sözde değil özde bir katılım sağlamak istiyoruz”
Yıldırım “Yönetim anlayışımızda bu işi bir iki kişinin omzuna yüklemeyeceğiz. Hep birlikte yöneteceğiz. Sözde değil özde bir katılım sağlamak istiyoruz. Herkesin katkısını alacağız. Akıl akıldan üstündür. Yerelde, ilde, büyükşehirde, hükümette sorunlarımıza elimizden gelen bütün gayretimizle çare arayacağız. Biz burada ilimize de, büyükşehire de, Silivri Belediyesi’ne de yardımcı olmak istiyoruz. Çözüm üretmek istiyoruz. Bu işleri yapacak kadro şu anda burada. Bir o kadar arkadaşımız da şu anda sahada çalışıyor” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basın mensuplarının soruları ile devam etti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ