30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. Yılı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı Tüm Türkiye’de olduğu gibi Silivri’de de kutlanıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. Yılı Kutlu Olsun
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı Tüm Türkiye’de olduğu gibi Silivri’de de kutlanıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı Programı, saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumuyla başlayacak. Törene katılanların bayramları kutlanacak. Ardından Saygı Duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız okunacak.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın sonrasında Atatürk Anıtındaki Çelenk Töreni sona erecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı kutlamaları saat 09.30′ da Kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile devam edecek.
Saat 20.00’de de belediye önünden başlayan Zafer Yürüyüşü düzenlenecek.

30 AĞUSTOS KUTLAMA MESAJLARI:

VOLKAN YILMAZ’DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“30 Ağustos 1922 tarihi, Türk milletinin Anadolu topraklarında kalıcı olduğunun bir vesikası ve bir istiklal nişanesidir. Millet olma şuurunu daima muhafaza ve müdafaa eden atalarımız, birçok muharebeyi zaferle sonuçlandırmış; şanlı mazisine altın harflerle kazımıştır. Her ne şartta olursa olsun, bekasına hançer saplama arzusundaki düşmanlara ‘dur’ diyebilecek iradeye sahip olan ecdadımız, 97 yıl önce yedi düvele karşı emsalsiz şekilde cenk ederek hürriyetini zaferle taçlandırmıştır.
30 Ağustos Zaferi bu sebeple çok önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini oluşturan bu tarih, Türk’ün hiçbir zaman yok edilemeyeceğini ifade eden derin mesajlar vermektedir.
İmkansızlıklar içerisinde elde ettiğimiz kazanımları her daim savunmak ve korumak üzerimize düşen onurlu bir vazifedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Milli Mücadele’nin muvaffak olması, hedeflerimize ulaşmak için geçmişten aldığımız en büyük ilhamdır. Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür.
Aynı kenetlenme örneği ile ‘Lider Ülke Türkiye’ yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Kurtuluş mücadelesini idrak eden gelecek nesil milli kimliğimize yönelik tehditlere geçit vermeyeceği gibi, cumhuriyetimizin işaret ettiği yolda yılmadan yorulmadan ilerleyecektir.
Bu ifadelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele boyunca canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yüce Türk milletinin Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

BOZOĞLU 30 AĞUSTOS MESAJI YAYIMLADI
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

“Bundan tam 97 yıl önce dünyanın göz bebeği cennet vatanımıza ve milli birliğimize göz dikmiş düşmanlarımıza karşı verilen büyük bir mücadele zaferle taçlandırıldı.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milletçe verdiğimiz milli mücadele neticesinde kazandığımız, Başkomutanlık Meydan Muharebesinden zaferle ayrılışımızın 97. Yılını eda ederken, bizlere canları pahasına bu vatanı emanet eden atalarımıza karşı aynı milli birlik ve manevi ruhla bu vatana, bu bayrağa ve bu millete sahip çıkmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
Dün bizleri top ve tüfekleri ile yenemeyen düşmanlarımız bugün çok daha farklı yöntemlerle saldırılarına devam etmektedirler. Çok şükür ki bu aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğini muhafaza ederek ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları, darbe girişimlerini, ekonomik ve sosyal saldırıları bertaraf etmeyi başarmıştır.
Bin bir yokluk ve imkansızlıklarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurularak temelleri atılan Türkiye Cumhuriyeti, bugün milletimizin ve devletimizin dik duruşu ile çok daha güçlü bir durumdadır. Savunma sanayiinden, ekonomiye, tarımdan, turizme her alanda kendini geliştiren ve muasır medeniyetler seviyesine gelen Türkiye’miz hiçbir baskıya ve saldırıya boyun eğmeden daha da büyümeye devam edecektir. Çünkü bu devlet dün olduğu gibi bugünde gücünü milletinden almaya devam etmektedir.
Bu duygularla başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı canı gönülden kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bizlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ