ZAMANSIZ GÜZELLİK: INTIMISSIMI İLKBAHAR/YAZ 2022 KOLEKSİYONU

Yeni başlangıçların sezonu bahar mevsimi ile Intimissimi yeni koleksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor. Bu ilkbahar/Yaz 2022 sezonu için …

ZAMANSIZ GÜZELLİK: INTIMISSIMI İLKBAHAR/YAZ 2022 KOLEKSİYONU
  • Moda
  • 15 Şubat 2022 21:23
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Yeni başlangıçların sezonu bahar mevsimi ile Intimissimi yeni koleksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor. Bu ilkbahar/Yaz 2022 sezonu için Intimissimi her kadını kendi eşsiz benliklerini daha da ön plana çıkarmaya davet ediyor. Intimissimi’nin yeni koleksiyonu zamansız güzellikte parçalar sunuyor. Destekli balconettes’ler tüller ile süslenirken, fistolu askılar sırtta, ensede veya belde dantel ile birlikte buluşarak kıymetli bir vücut mücevheratı gibi durmayı başarıyor.

Bu sezonda modern tarzlar, retro havalar ile yan yana geliyor. Korseler plumetis tüller ile veya çiçekli danteller ile süslenirken, bej ve toprak renkleri ön planda kalıyor.

Bu bahar sezonunun olmazsa olmazları arasında ise Jolie Poesie kapsül koleksiyonunun bir iç giyim takımı öne çıkıyor. Siyah papatya nakışlı tüller 1960’ların tarzına göz kırparken, inci süslemeleri narin ve romantik bir tarz katıyor.


Bloom & Blossom kapsül koleksiyonu ise elbette ki çiçek baskıları sunuyor. Kimono elbiseler, iç giyimler, şortlar kiraz çiçeği motiflerine bürünüyor.

Intimissimi Pretty Flowers kapsül koleksiyonunu tasarlarken bahar aylarına uygun yumuşak bir renk paleti tercih ediyor. Lila, sarı, yeşil ve açık mavi gibi renkler zamansız beyaz rengi ile kombinleniyor. Floral motifler koton kumaşa, tül iç giyimlere ve gece setlerine uygulanıyor.


Her zaman feminen bir hikâye anlatan Intimissimi kendine özgü güzelliğe odaklanıyor. Değişik tarzlar sunarken, rafine ve sofistike bir feminenlik algısı yaratmayı hedefliyor. Modern ve şık tarzından asla vazgeçmeyen İtalyan iç giyim markası, her kadını eşsiz hissettirmeyi amaçlıyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ