Yasal Uyarı

GİZLİLİK İLKELERİ

© Copyrigth 2005 www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com ‘un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com ’a aittir. sitenizinadresi.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com ’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com ’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com ’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.
www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com ihbar bilgilerinizi gizli tutar.
Genellikle, yalnızca www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com içinde bilgilerinizi kullanır.
Ancak, bazen www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com üçüncü taraflara bilgilerinizi işlemek için kullanır.
www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com online hizmetleri kullandığınızda, Biz çerezleri kullanır ve IP adreslerini gizlilik politikası ile toplarız.
www.bizimsilivri.com ve www.bizimsilivrihaber.com Çerezler bölümünde bu hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.