‘Yargı’da Ilgaz ve Ceylin arasında merak uyandıran yakınlaşma!

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’da heyecan giderek artıyor. Yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda Ömer’in sözleri sonrası Ilgaz, Ceylin’i kıskanıyor. İkilinin yakınlaştığı anlar dikkat çekerken, Ceylin’in denize attığı silah hikayenin gidişatı konusunda merak uyandırıyor.

‘Yargı’da Ilgaz ve Ceylin arasında merak uyandıran yakınlaşma!
  • TV-Dizi
  • 10 Mart 2023 13:39 | Son Güncellenme: 10 Mart 2023 13:51
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Yargı yine oldukça sürükleyici bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölüme dair heyecanlı bekleyiş sürerken, yayınlanan tanıtımda Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) yakınlaştığı anlar dikkat çekiyor.

Ömer’in (Doğaç Yıldız) Ceylin ile ilgili söyledikleri karşısında Ilgaz, Ceylin’i uyarıyor. Ilgaz’ın kendisini kıskanması Ceylin’in hoşuna giderken, diğer taraftan Ilgaz’ın bulunan cesetle ilgili sözleri ve Ceylin’in elindeki silahı denize atması hikayenin gidişatına dair merakı da yükseltiyor.

Sevilen yapımın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, 56’ncı bölümüyle 12 Mart Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ